Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
iksem +8
Za 200k gotówki lepiej kupić:
1. Działkę budowlaną gdzieś pod Warszawą w celach inwestycyjnych i wziąć auto w leasing
2. Kupić auto za gotówkę i nie mieć działki
Skłaniam się do opcji nr 1.
#inwestycje #finanse
1. Działkę budowlaną gdzieś pod Warszawą w celach inwestycyjnych i wziąć auto w leasing
2. Kupić auto za gotówkę i nie mieć działki
Skłaniam się do opcji nr 1.
#inwestycje #finanse
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Uważanie, że swój "mój" przypadek jest wyjątkowo beznadziejny, kiedy w istocie jest to depresyjny mainstream to też narcyzm, tak samo jak nazywanie siebie gównem i ślepa nienawiść do otoczenia też się do tego zaliczają.
@PiccoloColo oj, to chyba mam etap drugi od jakegoś czasu xD
Próbowałam psychoterapeuty raz ale przestałam. Byłam tam parę razy i stwierdziła mi jakieś tam stany depresyjne, ale to było rok temu. Sądzicie, że powinnam pójść zasięgnąć jeszcze jakiejś porady? I jeżeli tak, to do kogo?
Może do tego psychiatra i leki, choć lepiej jest je omijać w miarę możliwości, ale czasem są niezbędne by rozwiać czarne chmury, które zakrzywiają nam światopogląd.
Czy jednak pomyliłem Mirabelkę?
#!$%@? jak zawsze glupotek że różowe i depresja to tak serio XD
@mokry_sen_polonisty: ale wyje jesteście jebnięte, próba samobójcza w wieku 8 lat? No iks #!$%@? de
@Marasmeus:
Jaką ty chcesz dyskusje skoro ją tylko obrażasz? Z takimi ludźmi się nie dyskutuje. @scotieb: wiadomo, posiadanie pochwy i macicy daje tarczę nieskończoności na problemy i depresję (-‸ლ)
Nie ma skali cierpienia. Kogoś może wpędzić w depresję samotność, innego bijący