Aktywne Wpisy
![Goronco](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Goronco_8cQPot5nQO,q60.jpg)
Goronco +44
![Goronco - (ʘ‿ʘ)
#humorobrazkowy #smieszne #heheszki](https://wykop.pl/cdn/c3201142/98b29deec0b466270335ec69415011f01e27f9301ca5273e280020195f7e5182,w150.jpg)
źródło: temp_file8619286649653271099
Pobierz![ish_waw](https://wykop.pl/cdn/c0834752/2e9ff51c4ea58547f91dab274a1d8c4c928731a29310a42897c945dda37d54c5,q60.jpg)
ish_waw +618
![ish_waw - Tak patrzę na Google Maps, bo mi się nudzi
A co, jakby z tych wszystkich k...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/9cc950356465050f9a456e72c69820d5c9d93c4dbc8d4b344d466d5080f5a8a4,w150.jpg?author=ish_waw&auth=00aa49d83e8aaeac10d5c49fa221f72e)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file8619286649653271099
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Na porcję:
1/2 pęczka szparagów (200G finalnie)
50G surowego wędzonego boczku W cienkich plastrach
10G imbiru
10G czosnku
Chili (ilość zależy od tego jakiej używacie, u mnie ok 5G cayenne)
20G oliwy z oliwek
15G sosu teriyaki
Na oliwie usmażyć chili, plasterki czosnku i plasterki nieobranego imbiru aż będą chrupiące. Chili zdjąć z patelni W pierwszej kolejności. Potem czosnek i imbir, odsączyć na ręczniku papierowym.
Szparagom odłamać końcówki, zawijać w plasterki wędzonego boczku (moje były bardzo cienkie dlatego zawijałam je w wiązkach po kilka sztuk). Smażyć na pozostałej oliwie aż boczek się zezłoci a szparagi zmiękną. Na koniec smażenia polać sosem.
Wyłożyć na talerz, posypać chili i chipsami :)
MAKRO: 445kcal 13B 44T 9W
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw - w wyróżnionych relacjach kilka zeszłorocznych pomysłów na szparagi
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
źródło: comment_ky7xHIp6evCzOj5uqWlQOe6yx1LO9zEn.jpg
Pobierzźródło: comment_hgpAwyEEhav3eGYrfGctiBAakAUIHSlS.jpg
Pobierz@zzbkk wyglądają świetnie!
@wygibus muszą być jędrne i mieć "pozamykane" główki :)
źródło: comment_k1utSkwV63Y3mOOK9FhwYZ5sdT01je2E.jpg
Pobierz