Aktywne Wpisy
Poldek0000 +163
#ciekawostkihistoryczne
Czemu schody były lewoskrętne? Aby broniący "wieży" mogli brać zamach , za to Ci z dołu mieli to mocno utrudnione + ciężko zachować równowagę.
Czemu schody były lewoskrętne? Aby broniący "wieży" mogli brać zamach , za to Ci z dołu mieli to mocno utrudnione + ciężko zachować równowagę.
Tratak +6
Przejmujecie się tym, że kiedyś umrzecie?
Dzisiejsza gra:
Carmageddon
Data wydania: Kwiecień 1997
Platformy: PC, Android, iOS
Gatunek: Wyścigi
Opis:Nigdy nie wiedziałem o co chodzi w tej grze ponieważ grałem ukradkiem gdy rodzice nie widzieli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pamiętam tą brutalność rozjeżdżanie ludzi i rozwalanie się o ściany. Wjeżdżało się w jednego takiego małego #!$%@? jak był przy ścianie xD
Później dopiero zrozumiałem że trzeba się ścigać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To tyle jak ktoś ma jakieś pomysły/uwagi to zapraszam do komentowania( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oceny graczy PC:
Metacritic: 8,4
Gry-online: 8,4
#retrogaming #staregry #gry
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @Krx_S @EsoGetsReal @BaNaNv13 @Dominias @Mandarlin @scoobydoopl @wielkilen @Gandezz @Gregin77 @omi_kron @RaknieborakzDojczow @wieczorx @Pepek160 @jamnig @ponik_kolny @Puccini @poprostumort @krullol @mocneAnaboliczne @CWhitePL @Renessa @martinlubpl @wlochatyjoe @Vinet @rekoj @mam_tu_niezly_ubaw_ @dreszczykemocji @dajpandolara @wojtal567 @tomund @goras @glupiekonto @kofana_anana @zygfryd0 @Jaro070 @JulianPrawomocny @Qurvinox @PanCewnik @zajcmasta @krzesimir @Pendunate @Ginmar @Maestro_PM @arte008 @Unreal6277 @Mortadelajestkluczem @Frater @Inveth @janosik9 @RudyMusisz @dj_mysz @sztoosik @DywergencjaRotacji
@Krx_S: Żeby wygrać mogłeś też zniszczyć wszystkich rywali.
BTW - jakby ktoś chciał pograć - na Androida jest darmowa, zremasterowana pełna wersja w sklepie Play ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krx_S: nie trzeba, oni tego nawet nie sprawdzają! xD można było wygrać wyścig "normalnie", zniszczyć wszystkich przeciwników (pewnie większość tak grała), albo rozjechać wszystkich przechodniów na mapie :D
Pamiętam że ziomek miał tą gierkę i to po polsku, płyta była mocno zajechana i krążyła po wszystkich znajomych, nawet próbowaliśmy ją polerować pastą do zębów :P. Dobry