Aktywne Wpisy
Sig_mar +105
Można już śmieszkować czy dalej każdy przewrażliwiony? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
obszarnik +7
Nigdy nie głosowałem na #konfederacja ale to co od jakiegoś czasu przechodzimy wszyscy w bloku z ukraińcami przerasta ludzkie pojęcie. Codzienne chlanie, nie pracują nie wiadomo skąd pieniądze mają, w sklepie prawdopodobnie kradną, tylko słychać butelki po alkoholach, ukraińską muzykę i darcie tych zapijaczonych ukraińskich mord. To jest okropne że Polak jest u siebie obywatelem drugiej kategorii. Będę głosował na Konfederację żeby to ukrócić.
#ukraina
#ukraina
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tysiące dodatkowych znaków zamiast jednego zdania w rozporządzeniu.
#polskiedrogi #prawo #prawojazdy #polska
@karer: no to go zastąpić A-8, poza tym C-12 jest znakiem nakazu a nie informacyjnym, zresztą trochę absurdalnym bo NAKAZUJE jazdę wokół wysepki, ale przecież nie można nakazać komuś jazdę wokoło wysepki, skoro zjeżdża na najbliższym zjeździe.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: Rozporządzenie dotyczy tylko polski. Wyjedziesz za granicę i wymusisz pierwszeństwo będąc na rondzie.
Dwa lata temu wypożyczyłem samochód w grecji, dojeżdżam do ronda, z przyzwyczajenia ustępuję pierwszeństwa a auta na rondzie mi ustępują. Drugie rondo 300 m dalej olśniło mnie, że nie ma ichniejszego odpowiednika A-7 przed rondem dlatego to ja
@sciana: no to w koncu jest nakazujacym jezdzenie dookola czy moze tak jak w ustawie "informuje o ruchu okreznym" ?
@sciana: kolego przyczepiles sie do tego co napisalem a napisalem prawde i nie ma tam bledu. KAZDY znak o czyms informuje a ja napisalem ze ten konkretny informuje nas o tym ze jest ruch okrezny. To ze ten znak w naszej ustawie jest w kategorii "nakazowe" nie znaczy ze w innym