Aktywne Wpisy
yourgrandma +97
Zdecydowaliście, że XXXVI edycja #wykopoweprzeboje będzie o piosenkach po niemiecku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
Pamiętajcie, że nie musi być to piosenka z Niemiec, może być z innego kraju, ale ważne, żeby była po niemiecku.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Pamiętajcie, że nie musi być to piosenka z Niemiec, może być z innego kraju, ale ważne, żeby była po niemiecku.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zjadlem_Babcie +854
Największy szkodnik w nowym rządzie. Ona od samego początku była chora na nienawiść do mężczyzn i nie mówicie ze Tusek nie wiedział #bekazlewactwa #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kumpel prosił mnie o radę a ja nie umiem mu odpowiedzieć. Oboje mają 20 lat. Studiują bardzo dobre kierunki, więc na wpadkę nie ma mowy. Z seksem się wstrzymują (i tak zostanie do końca studiów-oboje przyszli prawnucy). Kochają się, spędzają wspólnie czas i planują wspólną przyszłość.
Mają jednak dylemat jak uprawiać bezpieczny petting. Do tej pory uprawiali go tylko pod prysznicem (by po jego zakończeniu momentalnie się umyć, i zabezpieczyć przed ciążą-na co nalegała dziewczyna kumpla). Teraz planują zrobić coś jednak bardziej ryzykownego. Tzn kumpel mówił, że na urodziny dziewczyna pozwoli skończyć w obecności jej w łóżku (przy jej pomocy).
Wiadomo też, że bębą tam nago, pozycja leżąca, aura i atmosfera może zdaniem kumpla sprawić, że produkt ejakulacji trafi na różową (do dróg rodnych) i staną się rodzicami(jest panikarzem). Dlatego po pierwsze, chcą robić to tylko w dni niepłodne (sam ma kalendarzyk na telefonie różowej xD) - druga sprawa, czym ją najlepiej okryć, żeby jączuł, ale z drugiej strony by nie było jej za gorąco?
Jak sama jego dziewczyna mówi pod pościelą jest jej gorąco, na kocu ślady ejakualatu mogą zostać i posklejać go. Wykombinowali, że mogą "na różową" położyć jakby foliówkę, albo rozdarty worek foliowy a na to jakiś materiał/ręcznik tak by być pewnym, żeby nie było jakiegoś przypału.
Kombinowali też z prezerwatywami, ale mieli 3 i im się skonczyły, z resztą przy nakładaniu pękały, więc totalne dno. Ja natomiast poleciłem kumplowi kupić większe.
Co moglibyście poradzić? Jak wy sobie z tym radzicie, i co kładziecie na swoją różową? Co powiedzieć kumplowi?
#pytanie #seks #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Jak się zabezpieczacie podczas pettingu
Jesteś odrażająco wulgarny.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@graf_zero: w czym?
@duza_kalarepa: XDDDDDDDDD piękne
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.