@bankster: czemu? ze po piwie? czy ze maksymalista?, ja maksymalista nie jestem, bitcoin jest tylko droga do niezależności finansowej, kibicuje, wspomagam, ale wymienię BTC na lepsza jakość życia jak tylko mi ja BTC da.
@Obruni: po piwie, ja jestem świrem pod względem zdrowia, szczególnie po wejściu w BTC. Piję tylko czystą wodę nawet herbaty już nie piję, zero używek, cukru, soli od wielu lat. Żeby być reckless pod względem zdrowia trzeba być małolatem. Wolę zapobiegać niż leczyć. A jeżeli chodzi o kurs bitcoina nigdy nie byłem tak spokojny jak teraz. Czuję, że ta bańka będzie potężna. Co ma też swoje minusy bo wreszcie fiaciarze
@atari_XE: zdechnie sam tak jak inne altcoiny przed nim i nie chodzi nawet o historię altcoinów ale o historię pieniądza na świecie. Nie może być i nie będzie dwóch walut rezerwowych świata dokładnie tak jak nie ma dwóch internetów.
A jeżeli chodzi o kurs bitcoina nigdy nie byłem tak spokojny jak teraz. Czuję, że ta bańka będzie potężna. Co ma też swoje minusy bo wreszcie fiaciarze