Wpis z mikrobloga

@Piterwju: Do mnie kiedyś różowe na GG tak pisały. Może nie było aż tyle spamu, ale jak tylko się robiłem dostępny to mogłem liczyć na wiadomości, a ja nie miałem czasu, ani ochoty zabawiać znudzonych nastolatek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Piterwju: O kurde, w sumie to współczucie też dla tego chłopaka, nikt go pewnie nie nauczył gadać z dziewczynami
( ͡° ʖ̯ ͡°). Znałem kiedyś podobną osobę... Zadedykuję jej ten post...

**Pamięci Alchemika, męża stanu, okultysty, modelarza i najwybitniejszego spierdoxa jakiego znałem. Nauczyłeś mnie wiele stary. Cześć i Chałwa żołnierzowi jebniętemu. [*] **
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Piterwju: Typ ewidentnie ma coś z deklem. Mogła mu prosto i dosadnie napisać że nie zamierza z nim rozmawiać to oszczędziłaby stresu sobie i jemu :v
  • Odpowiedz
Abstrahując od tego, że typ jest j-----m debilem, to wystarczyło mu napisać "s--------j, nie pisz do mnie" na samym początku i prawdopodobnie by się odczepił, ale nie - lepiej dostawać codziennie 10 wiadomości od creepa.
  • Odpowiedz
@szynszyla2018: ty to nazywasz rozmową, że napiszesz gościowi, że lubisz intelektualne dyskusje, następnie dwa razy napiszesz "no", nie napiszesz, że dalsza konwersacja cię przerasta, tylko stwierdzasz że to creep, bo doszedł do słusznego wniosku, że skoro mózgu nie masz, to może skorzysta z jedynego, co ma u ciebie jakąkolwiek wartość? Serio? Heloł, to po co nam wmawiacie, że kobiety są równe ludziom (najradykalniejsze feministki twierdzą nawet, że są ludźmi sic!),
  • Odpowiedz