https://youtu.be/ygfiEVmdeTU aż przykro to się ogląda jak uniwersum szkolna 17 się kończy. Pewnie Krzyśka czeka Choroszcz, bo wątpię, że sam ogarnie sprawy z cukrzyca(insulina, zastrzyki) On sam może nawet nie zdawać sobie sprawy jak poważna jest to choroba i jeśli go wypuszcza to długo moze nie pożyć, bo nie chce mi się wierzyć że major mu pomoże. #danielmagical #szkolna17 #patostreamy #kononowicz
@SVETER: ja nie mówię o poziomie trudności w robieniu tego zastrzyku, tylko o świadomości, że trzeba to zrobić(twój dziadek na pewno ma świadomość że musi). Popatrz na majora on nawet nie potrafi się wysłowić i sam od tego wdychania prędzej #!$%@? od mexicana i krzyska. Podczas gdy Konon dogorywał to struś nie raczył zadzwonić nawet na 112, więc nie porównuj ich do twojego dziadka.
@embapi: jeszcze nie wiadomo czy to na bank cukrzyca. znaczy #!$%@? się znam, więc jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi, ale myślę, że "przedawkowanie" cukru w organizmie to chyba nie cukrzyca od razu.
@embapi: Nikt go w Choroszczy nie bedzie na sile trzymal. Poza tym musi miec na leki, Hjuston mu nie zafunduje lekow nie psychiatrycznych. Bedzie olewal diete czy leki no to trudno, wolno mu tak samo jak sie nie myc i mieszkac w bajzlu.
@beerman: to jest cukrzyca nie wiadomo tylko którego typu możesz mieć stan przedcukrzycowy z cukrem w granicach rozsądku czyli max 200. I problemem u knura będzie samokontrola mierzenie cukru i możliwe że podawanie insuliny co wiąże się z dbaniem o higienę tak samo mierzenie cukru przed każdym ukłuciem trzeba umyć ręce. Knur sam nie da rady napewno chyba że stałby się cud xd
Pewnie Krzyśka czeka Choroszcz, bo wątpię, że sam ogarnie sprawy z cukrzyca(insulina, zastrzyki)
On sam może nawet nie zdawać sobie sprawy jak poważna jest to choroba i jeśli go wypuszcza to długo moze nie pożyć, bo nie chce mi się wierzyć że major mu pomoże.
#danielmagical #szkolna17 #patostreamy #kononowicz
Podczas gdy Konon dogorywał to struś nie raczył zadzwonić nawet na 112, więc nie porównuj ich do twojego dziadka.
Komentarz usunięty przez autora