Właśnie sobie przypomniałem jak nasze taliby wykopowe zakopujące wszystko o #tylkoniemownikomu wykopywały wszystko jak leci o #euroweek. Rozumiecie? Wykopywali pseudoaferę z zerowymi dowodami, a zakopują pedofilów przyznających się do winy w ukrytej kamerze. To własnie religia robi z mózgiem. #bekazkatoli #neuropa
@lakukaracza_ Ej, a weź mi powiedz co sądzisz o tym, co mówiła ta dziewczynka przed kamerą, że jeden z wolontariuszy wysyłał jej koleżance filmy jak wali konia? Odpowiedz pliska, bo zawsze neuropka odwracała wzrok, kiedy ten argument padał, a teraz masz okazję wyjaśnić ten temat raz na zawsze. Słuchamy. Wykopywałem i aktywnie promowałem "Tylko nie mów nikomu", gdybyś pytał.
@WillyJamess: O ile mnie pamięć nie zawodzi ta dziewczyna miała z 17 lat więc najpierw mi powiedz proszę gdzie tu jakaś pedofilia? Do tego chłopak wyleciał z hukiem jeszcze długo przed aferą z tego powodu.
@lakukaracza_: Niedawno ci sami którzy plusowali nawoływanie do udostępniania informacji o Polkach uprawiających seks, jednocześnie nawoływali by nie niszczyć życia biednemu chłopaczkowi który pomalował karabin na wzór terrorysty z NZ. Elita internetu.
#bekazkatoli #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
@Spajkodron3000:
Tak, powinno, ale im najbardziej zależy żeby nikt im nie zburzył ich bezpiecznego świata.
@1pikoFarad: nie
nie jest
Nawoływał pokojowo towarzysz Lenin.
Odpowiedz pliska, bo zawsze neuropka odwracała wzrok, kiedy ten argument padał, a teraz masz okazję wyjaśnić ten temat raz na zawsze. Słuchamy.
Wykopywałem i aktywnie promowałem "Tylko nie mów nikomu", gdybyś pytał.
Pewnie to samo co organizatorzy Euroweek którzy wywalili typa na zbity pysk zamiast przenieść go na inny obóz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/37512855/wszystko-fajnie-euroweek-kradziez-bialych-samiczek/