Wpis z mikrobloga

Rozdmuchana sprawa, jest problem w kościele i dobrze, że go rozwiązują. Pozostaje jeszcze sprawa, że najwięcej pedofili jest wśród homoseksualistów.
  • Odpowiedz
@lakukaracza_ Ej, a weź mi powiedz co sądzisz o tym, co mówiła ta dziewczynka przed kamerą, że jeden z wolontariuszy wysyłał jej koleżance filmy jak wali konia?
Odpowiedz pliska, bo zawsze neuropka odwracała wzrok, kiedy ten argument padał, a teraz masz okazję wyjaśnić ten temat raz na zawsze. Słuchamy.
Wykopywałem i aktywnie promowałem "Tylko nie mów nikomu", gdybyś pytał.
  • Odpowiedz
@WillyJamess:

Ej, a weź mi powiedz co sądzisz o tym, co mówiła ta dziewczynka przed kamerą, że jeden z wolontariuszy wysyłał jej koleżance filmy jak wali konia?

Pewnie to samo co organizatorzy Euroweek którzy wywalili typa na zbity pysk zamiast przenieść go na inny obóz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WillyJamess: O ile mnie pamięć nie zawodzi ta dziewczyna miała z 17 lat więc najpierw mi powiedz proszę gdzie tu jakaś pedofilia? Do tego chłopak wyleciał z hukiem jeszcze długo przed aferą z tego powodu.
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: Niedawno ci sami którzy plusowali nawoływanie do udostępniania informacji o Polkach uprawiających seks, jednocześnie nawoływali by nie niszczyć życia biednemu chłopaczkowi który pomalował karabin na wzór terrorysty z NZ. Elita internetu.
  • Odpowiedz