Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +1291
Naczelna Izba Lekarska sugeruje dwa scenariusze ZMNIEJSZENIA liczby studentów kierunku lekarskiego:
1. Jednorazowe zmniejszenie o 50% do 2027 roku
2. Stopniowe, na przestrzeni 6 lat, z celem ledwie 4200 miejsc
Nic nie zostało zmyślone XD To są ich realne sugestie, oni na prawdę oczekują tych obniżek. Rozumiecie tę bezczelność? Przecież to się w głowie nie mieści, co ta średniowieczna organizacja cechowa i całe to środowisko robią.
To się w głowie nie mieści, jak przy aktualnych ogromnych
1. Jednorazowe zmniejszenie o 50% do 2027 roku
2. Stopniowe, na przestrzeni 6 lat, z celem ledwie 4200 miejsc
Nic nie zostało zmyślone XD To są ich realne sugestie, oni na prawdę oczekują tych obniżek. Rozumiecie tę bezczelność? Przecież to się w głowie nie mieści, co ta średniowieczna organizacja cechowa i całe to środowisko robią.
To się w głowie nie mieści, jak przy aktualnych ogromnych
karol91plch +8
Tak z ciekawości pytam, bo czaję że budowlanka w Polsce, to absurd z cenami, ale za taką ściankę 8m2
Z pustaków, 1200 ( za stan na zdj ) po znajomości to dobra cena ? Czy wydymali mnie xd
3h zajęło
Materiał ja dostarczyłem
#budujzwykopem #budownictwo
Z pustaków, 1200 ( za stan na zdj ) po znajomości to dobra cena ? Czy wydymali mnie xd
3h zajęło
Materiał ja dostarczyłem
#budujzwykopem #budownictwo
źródło: IMG_2854
Pobierz

https://stitcher.io/blog/php-in-2019
#php #programowanie #webdev
@ElGovanni: serio wordpress to aż 70% wszystkich stron w necie?
@passage: około 30% wszystkich stron w internecie jest na wordpressie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_WIe1XaIbBdmppkCFUjuzZ6Z6sjKE1MWw.jpg
Pobierz@spidero: Nie no, trzeba przyznać że idzie do przodu, ale na zachwyty też za wcześnie. Język dźwiga brzmię gównianego kodu sprzed lat, a że nie można z tym zerwać gwałtownie to jeszcze ładnych parę lat będzie nam to towarzyszyć.
@ElGovanni: Ile % ruchu w sieci generują strony na PHP? Tutaj już statystyka mogłaby być mniej przychylna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@panczekolady: na pewno więcej niż inne technologie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
return flasexDO, albo to:
if ((true == "foo") && ("foo" == 0) && (0 == false)) echo "yay!";@croppz: Wystarczy korzystać z kontroli typów dostępnej od kilku lat, albo chociaż włączyć wyświetlanie błędów(!) podczas pisania kodu.
strict, którego domyślną wartością jest false.I jasne,
@idiot: nawet nie tyle szybszy tylko korzystając z odpowiednich rozwiązań(swoole) napiszesz aplikację tak samo szybką jak w c, cpp, rust, go itd