Wpis z mikrobloga

Chciałbym sobie złożyć komputer w #morele ale nie wiem za bardzo co robić w związku z ostatnimi wyciekami danych. Nigdy nie miałem u nich konta i się zastanawiam czy kupno tam to bezpieczna opcja. Chciałbym zapłacić gotówką w netpunkcie jeśli to coś zmienia. I a propos morele, czy są teraz jakieś kody rabatowe, które mógłbym wykorzystać przy składaniu komputera? #pcmasterrace #komputery #pytanie
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ownage: Kiedyś tak było, ale jak wyszły Ryzeny to sytuacja się zmieniła. Ja bym wziął taki zestaw, od razu z 16GB ram. Płacisz lekko ponad stówkę więcej, ale masz dwa razy więcej.
https://www.x-kom.pl/lista/yywutzjm0
Noo chyba, że nie możesz dopłacić to 2x4GB, ale minimum 3000mhz.

Edit: Tylko musisz mieć jakąś kartę graficzną, bo ten procek jak i i5 nie mają zintegrowanej karty.
  • Odpowiedz
@Ownage: u samej góry na naszej stronie, gdy wybierzesz zakładkę kontakt, pojawia się informacja z numerem kontaktowym do naszego Biura Obsługi Klienta, czat na żywo oraz możliwość wysyłki wiadomości na naszej stronie. Chodziło nam oczywiście o tą drugą opcję - czatu. Jeżeli wysłałeś zapytanie na stronie, również otrzymasz odpowiedź w tej sprawie. :)
  • Odpowiedz
@morele_net: Otrzymałem odpowiedź, oferta przygotowana indywidualnie dla mnie okazała się być droższa niż jakbym chciał zakupić sprzęt bez rabatów. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@Ownage: sprawdziliśmy oferty indywidualne przygotowane dla Ciebie, ceny podzespołów są niższe, niż te podane na naszej stronie. Niestety w przypadku ofert, nie ma możliwości skorzystania dodatkowo z kodów rabatowych.
  • Odpowiedz