Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ BOLESNA·
1 Modlitwa w Ogrójcu 2 Biczowanie Pana Jezusa 3 Cierniem ukoronowanie 4 Droga Krzyżowa Pana Jezusa 5 Ukrzyżowanie Pana Jezusa
Zachęcamy wszystkich do uczestnictwa w nabożeństwie majowym ku czci Matki Bożej. Wystarczy odmówić Litanię Loretańską podczas codziennej modlitwy. Niech umocni nas ona w wierze i codziennym chrześcijańskim życiu.
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
@dendrofag: Bardzo proszę o modlitwę za zdrowie, pomyślne zaliczenie ostatniego semestru studiów i obronę pracy dyplomowej oraz za to by Pan wskazywał ludziom właściwą ścieżkę, dziękuję (。◕‿‿◕。)
@dendrofag: proszę o zdrowie oraz błogosławieństwo dla mnie i rodziny, o siłę w rozwiązywaniu problemów, pomyślność, spokój, odwagę, powodzenie na studiach, owocne wyjaśnienie sporu i łaskę wiary dla pewnej osoby. Dziękuję za dotychczasowe łaski. :)
@dendrofag: O opiekę nad najbliższymi mi osobami, o siłę i wsparcie dla nich w zmaganiu z codziennymi troskami i kłopotami oraz w intencji Bogu wiadomej. O wsparcie dla mnie w nadchodzących dniach. Za wszystkie dotychczasowe modlitwy serdeczne Bóg zapłać
@dendrofag: o dobre zycie i zdrowie dla mojego synka. O rozwiazanie problemu. O laske wiary dla bliskiej mi osoby. O szczescie dla moich rodzicow. By moje malzenstwo trwalo dalej takie, jakie jest.
Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡°ʖ̯͡°) #zalesie #polska
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ BOLESNA·
1 Modlitwa w Ogrójcu
2 Biczowanie Pana Jezusa
3 Cierniem ukoronowanie
4 Droga Krzyżowa Pana Jezusa
5 Ukrzyżowanie Pana Jezusa
Zachęcamy wszystkich do uczestnictwa w nabożeństwie majowym ku czci Matki Bożej. Wystarczy odmówić Litanię Loretańską podczas codziennej modlitwy. Niech umocni nas ona w wierze i codziennym chrześcijańskim życiu.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Nowa formuła codziennego wpisu, więcej tutaj
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo proszę o modlitwę za zdrowie, pomyślne zaliczenie ostatniego semestru studiów i obronę pracy dyplomowej oraz za to by Pan wskazywał ludziom właściwą ścieżkę, dziękuję (。◕‿‿◕。)
O laske wiary dla bliskiej mi osoby.
O szczescie dla moich rodzicow.
By moje malzenstwo trwalo dalej takie, jakie jest.
Komentarz usunięty przez autora
Dzięki bardzo rozbudowanej czarnej liście :)
Choć czasem jakieś zielonki się przebiją przez firewalla.
Pomodlę się, nie ma sprawy.
Zostań z Bogiem.