Aktywne Wpisy
heksengerg +23
Opisy lepsze niż z policyjnych kartotek.
#ai
#ai
Skoro na przykład za wjazd na czerwonym świetle jest 15pkt a jakieś 9 miesięcy temu dostałem pierwszy u jedyny mandat w życiu za prędkość z 8pkt to jak bym teraz wjechał na wczesnym czerwonym praktycznie tracę uprawnienia xD przecież to jest p------e. Ruchają nas jak chcą #motoryzacja #samochody #prawo #prawojazdy
A dziś global Kiton Mena. Zapach, którego podświadomie szukałem przez lata. Cudowny. Gdyby nie robota jaką robił tutaj recenzjami @dr_love to pewnie nigdy bym go nie poznał. Dzięki!
No, ale tak... podobno przeszedł reformulację. Co prawda nie testowałem jeszcze nowych wypustów z tym co mam, więc nie wiem, może nie wyczuję różnicy i po problemie. Ktoś miał okazję porównywać? Różnice są spore?
No i pytanie do ekspertów: jest szansa jeszcze dorwać starego Kiton Mena? Kiedy przeszedł reformulację? Wydaje mi się, że gdzieś był ten wątek poruszany, ale szukajka nie dała rady. A może ktoś chce się pozbyć, to ja chętnie przygarnę go pod swój dach (。◕‿‿◕。)
#perfumy
dzięki za miłe słowa pod moim adresem. Jak poznałem Kitona to oniemiałem. Genialny jest to zapach.
A Ikar był w wielkiej czwórce perfum must check po przeczytaniu Twoich recenzji. W żadnym przypadku się nie zawiodłem.
@MMM22 napisałem już do fryco, ale jakby ktoś u
@dr_love eau d'ikar jest marchewkowy? Muszę spróbować
Panie @bobsynek są kolejni chętni na flaszkę Kitona. Może zorganizujesz jeszcze jedna taka akcję? Myślę, że będzie dozgonną wdzięczność od Mireczków;) a pewnie i parę osób więcej też się znajdzie jak wrzucisz posta ;)
Moje źródło jeszcze nie uschło, tylko im większa liczba chętnych tym bardziej się opłaca, bo wysyłka z Niemiec to jednak spory koszt. Ale jak znajdą się chętni to oczywiście pomogę( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dr_love
@MMM22
@ZnubionekFan
No dobra, cały pic na starego kitona jest w związku z jednym wpisem na Ceneo. Czy ktoś faktycznie miał okazję go porównać z obecną wersją? Może szkoda zachodu a my się spuszczamy nad wersją w starym flakonie xd
Jeśli sprawdzi się w globalu, a myślę , że sprawdzi, chętnie wezmę flaszkę.