Wpis z mikrobloga

Po rozbiórce @langigd przeżywam kolejne zachwyty. Najpierw marchewkowy Ikar, potem Montale Intense Pepper. Po drodze wielki zawód przez moje oczekiwania w stosunku do Vetivera od Guerlain - w ogóle nie przypomina mi Grey Vetivera od Tomka, wręcz odpycha. I gdyby to było moje pierwsze spotkanie z wetywerią to pewnie bym uważał, że jej nie lubię.

A dziś global Kiton Mena. Zapach, którego podświadomie szukałem przez lata. Cudowny. Gdyby nie robota jaką robił tutaj recenzjami @dr_love to pewnie nigdy bym go nie poznał. Dzięki!
No, ale tak... podobno przeszedł reformulację. Co prawda nie testowałem jeszcze nowych wypustów z tym co mam, więc nie wiem, może nie wyczuję różnicy i po problemie. Ktoś miał okazję porównywać? Różnice są spore?
No i pytanie do ekspertów: jest szansa jeszcze dorwać starego Kiton Mena? Kiedy przeszedł reformulację? Wydaje mi się, że gdzieś był ten wątek poruszany, ale szukajka nie dała rady. A może ktoś chce się pozbyć, to ja chętnie przygarnę go pod swój dach ()
#perfumy
ZnubionekFan - Po rozbiórce @langigd przeżywam kolejne zachwyty. Najpierw marchewkowy...

źródło: comment_IchYKEQG89PSJwrhIFl8Ovl6ROK64i7u.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZnubionekFan: jest, własnie domówiłem sobie zapasowe 125 ml starej wersji żeby mieć na starość od @fryco
dzięki za miłe słowa pod moim adresem. Jak poznałem Kitona to oniemiałem. Genialny jest to zapach.
  • Odpowiedz
@dr_love Takiej pozytywnej w skutkach odpowiedzi się nie spodziewałem, dzięki! Kiton Men to jeden z nielicznych zapachów, który tak samo podoba się mnie jak i mojej różowej. W końcu jakiś konsensus nastanie między nami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A Ikar był w wielkiej czwórce perfum must check po przeczytaniu Twoich recenzji. W żadnym przypadku się nie zawiodłem.
@MMM22 napisałem już do fryco, ale jakby ktoś u
  • Odpowiedz
@Ricostyczny: Na ebayu Niemieckim pojawiają się flaszki Kitona w starej szacie w cenie po 50 60€ i prawie w każdej aukcji piszą że to ta lepsza wersja więc może coś w tym jest. Sam nie miałem okazji porównać bo ciężko go dostać w perfumerii jako tester. Jako blindbuy wybrałem jednak bezpieczniejszą starą wersję. Co zabawne hurtownia z której biorę ma w ofercie i stare i nowe wersje( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@bobsynek prawdopodobnie jest lepsza, zazwyczaj tak jest jeśli chodzi o reformulacje. Natomiast pytanie o ile lepsza, czy warto kombinować i dopłacać (jakiś czas temu w nowej szacie byl w cenie nieco ponad stowe)
  • Odpowiedz
Teraz tester nowej wersji 125 ml można dostać za 129 zł. Te stare wersje z wysyłką z Niemiec to jednak 187 zł także różnica dość spora.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ZnubionekFan: Właśnie odebrałem dekanty od @langigd (przy okazji polecam tego Mirka). Wśród nich był Kiton i żałuję, że nie wziąłem więcej, zamiast innych ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeśli sprawdzi się w globalu, a myślę , że sprawdzi, chętnie wezmę flaszkę.
  • Odpowiedz