Wpis z mikrobloga

#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow

Ja #!$%@?ę, z jedną laską parowało mnie do tej pory może z 10 razy, więc pewnie jest coś na rzeczy i chyba jej się spodobałem.
Miałą podobną pasję co do mojej(kolarstwo) i muzyka(metal) więc zapytałem ją o ten rower, bo miała fotkę z szosą, to ta po pewnym czasie stwierdziła że "mężczyźni są lepsi i pewnie byś mnie dogonił ;p", ja odpowiedziałem, że tak jest i usunęła parę, aha?

Niech tu jakiś rożowy pasek wytłumaczy mi co się właśnie #!$%@?ło?
Chciała konkrety "chodź się ruchać" czy co? xD

#!$%@? mam mętlik w głowie, na serio nie ogarniam i chyba kobiety to są jakieś podludzie, nie mogę pojąć #!$%@? czasem tej 'logiki' XD
d.....h - #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow 

Ja #!$%@?ę, z...

źródło: comment_k1nebR2zijuzOuTHoNglf0QcvhPH569o.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
@dleifteh: wysłałeś o 16 znaków za dużo, w dodatku w trzech oddzielnych wiadomościach, przez co karynometr w tej p0lce wyczuł "desperata" i automatycznie odrzucił dalszą chęć kontaktu.

I może to lepiej dla ciebie, bo nawet jakby doszło do spotkania to czułbyś się mega niezręcznie przy takiej sztywniarze.
  • Odpowiedz
@dleifteh: haha, fool. Przecież ona jest wyjątkowa, a to, że nie zbudowała stabilnego związku do 28 roku życia wcale nie jest winą jej podejścia i wybredności, a tego, że w Polsce NIE MA MĘŻCZYZN DLA NIEJ!
  • Odpowiedz
@Iskaryota: masakra, ona miała zdjęćie jak jeździ sobie na rowerze i myslałem że na 100% ma takie zdjęcie, bo pewnie chciała by z jakimś Chadem pojeździć razem, to odpisała "heh, wolę jeździć sama, mam rower INDYWIDUALNY, pewnie nie wiesz co to jest ;p;p;p|
  • Odpowiedz
@dleifteh: Jak na moje doświadczenie, nudno piszesz, dlatego tindery itp są gorsze od rzeczywistości, bo jak w prostym tekście zakląc wszystkie emocje rzeczywistego świata.
Co w twojej wypowidzi nudnego? Ona zaczęła się z Toba droczyć żeby było bardziej emocjonalnie, a Ty zamiast pociągnać w tym samym klimacie (np. odpowiadając "Może się przekonamy", albo "E tam, w moim nie mam przerzutek"), przeszedłeś do analitycznej wymiany informacji, komplementu wprost i pytania, które nie
  • Odpowiedz