Aktywne Wpisy

d4wid +264
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
źródło: image
Pobierz
przecietny_facet +28
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
źródło: IMG_3474
Pobierz

Ja #!$%@?ę, z jedną laską parowało mnie do tej pory może z 10 razy, więc pewnie jest coś na rzeczy i chyba jej się spodobałem.
Miałą podobną pasję co do mojej(kolarstwo) i muzyka(metal) więc zapytałem ją o ten rower, bo miała fotkę z szosą, to ta po pewnym czasie stwierdziła że "mężczyźni są lepsi i pewnie byś mnie dogonił ;p", ja odpowiedziałem, że tak jest i usunęła parę, aha?
Niech tu jakiś rożowy pasek wytłumaczy mi co się właśnie #!$%@?ło?
Chciała konkrety "chodź się ruchać" czy co? xD
#!$%@? mam mętlik w głowie, na serio nie ogarniam i chyba kobiety to są jakieś podludzie, nie mogę pojąć #!$%@? czasem tej 'logiki' XD
źródło: comment_k1nebR2zijuzOuTHoNglf0QcvhPH569o.jpg
PobierzI może to lepiej dla ciebie, bo nawet jakby doszło do spotkania to czułbyś się mega niezręcznie przy takiej sztywniarze.
myślałem że z nią będzie łatwo ¯\_(ツ)_/¯
Co w twojej wypowidzi nudnego? Ona zaczęła się z Toba droczyć żeby było bardziej emocjonalnie, a Ty zamiast pociągnać w tym samym klimacie (np. odpowiadając "Może się przekonamy", albo "E tam, w moim nie mam przerzutek"), przeszedłeś do analitycznej wymiany informacji, komplementu wprost i pytania, które nie