Aktywne Wpisy
Nusantara +257
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
magdalena-gaska +139
Dzień dobry kochanie, jak się spało?
#dojrzewanie #dorastanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Hej mirki, mam 18 lat, mój problem jest taki, że wyglądam jak 15 letni chłopak, owłosiony prawie nie jestem, chudy jak cholera, ale w szczególności boli mnie to, że wyglądam jak bachor. XD
Wiem, że jeszcze jest czas itd itd, każdy jest inny, ale większość rówieśników wygląda już jak ludzie, ja chyba tkwię w #przegryw
Chciałbym jakoś przyspieszyć "dojrzewanie", (nie chodzi o pitoka ( ͡° ͜ʖ ͡°)), na siebie chodzę od roku i też jakoś nie widzę efektów, (miałem treningi personalne ale nie o tym). Boje się że mając 39 lat będę wyglądać jak 17 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie