Ok motomirki doszedł mi cały strój. Wołam @morfeuszNo1 bo chciałeś wiedzieć jak wypada ten kombinezon za 900zl. Moim zdaniem bardzo dobrze. Równo uszyty, żadnych wystających nitek, ochraniacze we właściwym miejscu, moim zdaniem dół nogawek powinien być trochę szerszy bo nie idzie go zapiąć na bucie. Zamawiałem przez internet i z rozmiarem trafiłem idealnie. Grzyby kto jednak kupował ten kombinezon ( adrenaline misano 2.0) to trzeba brać rozmiar większy. Mi z tabeli wychodził rozmiar M a L był niby troszkę za duży, zamówiłem L i jest dosłownie na styk. Buty bardzo wygodne jak założyć na nogę i moim zdaniem lekkie ( oxygen 2 Falco). Wrzucam fotki, reszta w komentarzu. #motocykle
@kipowrot: zazwyczaj to prawda, ale są buty, które zakłada się pod kombinezon (Dainese Torque In albo Axial Pro In - w odróżnieniu od opcji Out) - vide Rossi i większość w motoGP jeżdżąca w Dainese
@kipowrot: ok ja sfrajerzyłem z tymi nogawkami na buty :P mają jednak do butów wchodzić i wtedy jest super. A tak wygląda dół nogawki. Ale powiem szczerze że nie wiedziałem że tak ciepło jest w skórze kurde trochę mi to nie pasuje ale i tak jestem zadowolony.
@SzukamNlcku: Należy pamiętać, że kombinezon skórzany i tak się jeszcze troszeczkę rozbije. Jak kupiłem nówkę to ciężko mi było z nim wsiąść na motocykl, taki sztywny. Teraz jest dopasowany idealnie. Nogawki takie raczej powinny być, przed kostkę, wchodzą w but. Widzę, że rękawice na dłuższe zamieniłeś- i słusznie ;) Jakim moto śmigasz?
@lukasz67: jeszcze nie śmigam niczym :D jestem w trakcie robienia prawka ale już kupuje sobie wszystko po kolei żeby mieć jak kupie Moto i wydatek później na raz mniejszy. Za jakieś 2 tyk kask kupuje. A Moto mam zamiar kupić Suzuki gsr600 Black edition.
Chcecie AMA z moim dziadkiem, który był uczestnikiem I wojny światowej? Bardzo dobrze pamięta tamte czasy i sporo ciekawostek których nie dowiecie się z TV (⌐͡■͜ʖ͡■) #ukraina #wojna #rosja #ama
Komentarz usunięty przez autora
@kipowrot: zazwyczaj to prawda, ale są buty, które zakłada się pod kombinezon (Dainese Torque In albo Axial Pro In - w odróżnieniu od opcji Out) - vide Rossi i większość w motoGP jeżdżąca w Dainese