Wpis z mikrobloga

Ok motomirki doszedł mi cały strój. Wołam @morfeuszNo1 bo chciałeś wiedzieć jak wypada ten kombinezon za 900zl. Moim zdaniem bardzo dobrze. Równo uszyty, żadnych wystających nitek, ochraniacze we właściwym miejscu, moim zdaniem dół nogawek powinien być trochę szerszy bo nie idzie go zapiąć na bucie. Zamawiałem przez internet i z rozmiarem trafiłem idealnie. Grzyby kto jednak kupował ten kombinezon ( adrenaline misano 2.0) to trzeba brać rozmiar większy. Mi z tabeli wychodził rozmiar M a L był niby troszkę za duży, zamówiłem L i jest dosłownie na styk. Buty bardzo wygodne jak założyć na nogę i moim zdaniem lekkie ( oxygen 2 Falco). Wrzucam fotki, reszta w komentarzu. #motocykle
Pobierz SzukamNlcku - Ok motomirki doszedł mi cały strój. Wołam @morfeuszNo1 bo chciałeś wied...
źródło: comment_unrOLckP8SUTJYiPMnamWQIopF3xc3r5.jpg
  • 20
@SzukamNlcku: Należy pamiętać, że kombinezon skórzany i tak się jeszcze troszeczkę rozbije. Jak kupiłem nówkę to ciężko mi było z nim wsiąść na motocykl, taki sztywny. Teraz jest dopasowany idealnie. Nogawki takie raczej powinny być, przed kostkę, wchodzą w but. Widzę, że rękawice na dłuższe zamieniłeś- i słusznie ;) Jakim moto śmigasz?