Aktywne Wpisy
ANTYPOLAND +14
Haha i co wykopki? Tak plujecie na chrome, że zżera najwięcej ramu, że najmniej jest prywatny. A prawda jest taka że to frajerfox zużywa najwięcej ramu i jest najbardziej niestabilny. W dodatku jak go miałem to co rusz się zawieszał i sypał bluscreenami, a chrome działał bezbłędnie nawet na starszych komputerach. #przegladarki #firefox #chrome #google #informatyka #bekazwykopkow #bekazpodludzi #internet

Kriter +164
Jak ja bym chciał odzobaczyć ten serial, aby móc raz jeszcze obejrzeć wszystkie sezony ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#breakingbad #seriale
#breakingbad #seriale

uwielbiam rozmawiać i słuchać rozmów ludzi z pracy na temat narkotyków i używek.
słuchanie, że kogoś przerosła faza, bo zapalił lufkę trawki na trzech, albo, że ktoś sztukę palenia ma na trzy dni i przez cały ten czas chodzi kompletnie #!$%@?. albo, że czyjś znajomy kiedyś zażywał -uwaga- amfetaminę, i jest to wydarzenie, które kilka lat później nadal się wspomina, albo że ktoś kiedyś był w Holandii i tam palił czarnego afgana (sic), a diler na ulicy chciał mu sprzedać kokainę, no ale nie kupił, bo się wystraszył.
ta niemal dziecięca niewinność i naiwność jest rozczulająca, chwyta za serce i powinno się ją chronić i pielęgnować.
A taki maraton zrobie sobie raz na kilka miesiecy, wiec to pewnie przez brak tolerancji.
PS: opalanie lufki jest fuj.
Innym razem miałem rozkminę też po zielonym że w głowie siedzi robot/zwierzaczek który steruje wajchami, np gdy chce ruszyć palcem to on ciągnie za dźwignie i
No ziułko to dość mocny wbrew pozorom psychodelik, lepiej go nie lekceważyć
O ironię lepiej ogarniam po innych psajko niż po ziułku, no i najgorsze bad tripy miałem po zielsku, także no
@atteint:
W sumie to ja po dwóch buchach idę w #!$%@? spać xD. To może wcale nie być takie kolorowane.
@pomielona: Czemu, miałem kilka spoko osób i na spotkaniach firmowych po pracy paliliśmy sobie jointa w kilka osób ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dobra odskocznia od picia wódy i browarów, ludzie też spokojniejsi i sami później pytali.
Coraz więcej amatorów pcha się do zabawy, nie mogę się doczekać nowelizacji ustawy.
420 mordo!
To samo XD raz miałam takiego bad tripa że myślałam ze widzę szatana, nie mogłam w ogóle nic mówić bo myślałam ze się duszę a potem jeszcze myślałam że mam coś w buzi i ciagle musiałam to wypluwac (ಥ﹏ಥ)