Aktywne Wpisy
57_bel_air_fan +518
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
To co o niej wiem:
- Kończy studia atchitektoniczne i pracuje w jakimś biurze
- pisze prace dyplomową i w sumie niedawno zaczela, chwalila mi sie raz jak to z 6 stron zrobilo sie 17, gdy zmienila interlinie i wielkosc tytułow
- Ogląda gre o tron. Tydzien temu mowila ze nie ma czasu obejrzec trzeciego odcinka
Jedyne co mi przychodzi do glowy, to zagadać coś w stylu "Co za emocje w grze o tron, żałuj, że nie masz czasu :P" - No moze nie ma tam wielkich emocji, ale nie mam lepszego pomysłu :P Jeszcze moge dodać że ejst z białorusii, wiec jesli jest cos czym moglbym zagadac w tym temacie, to mozecie podpowiedzieć
#pytanie #rozowepaski #socialmedia
@evlnyn: Ona wlasnie o to pytala ostatnio. Moglbym zapytac np. jak tam praca dyplomowa albo czy oglądała juz ostatnie odcinki gry o tron.. no ale nie wiem. Wydaje mi sie, ze to widac jakbym na siłe chcial rozpocząc konwersacje, dlatego wolałem zacząć od powiedzenia o czymś bez znaku zapytania
Co slychac zawsze jest krytykowane na wypoku.. No moze jakbym dluzej z nia nie gadal. Ale ostatnia rozmowa byla 3 dni temu