Wpis z mikrobloga

#narkotykizawszespoko #oswiadczenie #rozowepaski #heheszki

Oddam przesadnie tanie d---i (za wyjątkiem MDMA), oraz wszystkie przesadnie łatwe znajome (bez wyjątków) w zamian za wcale-nie-łatwą-ale-też-nie-do-końca-trudną hippie-korpobitch do celów rozrywkowych.

ewentualnie zamiast hippie-korpobitch może być zerowa tolerancja na emkę.
w sumie to bym chyba nawet wolał.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WiFoN_xD: jak bylem jeszcze synkiem i lebkiem, to zadawalem sie z takimi. a sasiadki mowily przez to o mnie per n------n. to byly mroczne czasy.
poza tym polowa alternatywek mysli tylko o jednym. druga polowa tez o tym mysli, ale procz tego chcialyby sie ostro nacpac.

• Odpowiedz
@atteint akat ja tak serio to alternatywek nie szanuje xD forsuje se je dla jajcuw
Na 90% alternative gerl która się spotka jest n---------a emocjonalnie xD
Ale akat muszę stanąć w ich obronie, bo wszystkie nie ćpaja, zdecydowana większość nawet to neguje
  • Odpowiedz
@WiFoN_xD: to gdzie ty je poznawales? 15-16 latki ze szkoly plastycznej niedaleko mnie to czysty hardcore, jesli o uzywki i s--s chodzi. i to kurde 10 lat temu. co teraz w dobie dragow z neta i xanax rapu musi sie tam wyprawiac, to nie chce wiedzic.

• Odpowiedz
@WiFoN_xD: eee, wole obecne czasy mimo wszystko. madrzejszy jestem. i pyskaty mniej.

a szkola plastyczna nadal stoi, zapraszam, alternatywki czekaja. :D

w sumie z perspektywy czasu to przeraza mnie troszku, co niektore malolaty maja w glowach. z tego powodu wole nie miec corki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz