Wpis z mikrobloga

@corka_marnotrawna: no widzisz, jednak nie maja, od roku odkad skonczylem szkole to wegetuje I zdycham w samotnosci, czasami z kims tam na messengerze popisze chwile o dupie maryny I na tym sie konczy. Dodatkowo dobija mnie fakt ze sie urodzilem w gowno powiatowym miescie emerytow gdzie w mojej sytuacji jedynie idzie sobie w leb strzelic. Niby mam takich 2 znajomych ale jak juz wyjdziemy to 90% czasu p------a o silowni
  • Odpowiedz
@corka_marnotrawna: chcialbym Poznan bo to jedyne sensowne miejsce najblizej, bo jestem z kuj pom a to jedno wielkie gowno, I nwm czy jakies gowno studia humanistyczne czy co :/ bo bylem na humanie, dodatkowo dobija mnie fakt prawictwa I ze majac 20 lat nie mialem nawet okazji sie przelizac (,) mimo ze mam wyglad typowego normika
  • Odpowiedz
@corka_marnotrawna: nigdy nie mialem kolezanek bo lubialem typowo meskie zainteresowania.. w szkolach trafialem do takich klas gdzie nie bylo wartosciowych kobiet i tak mi zostalo do teraz taka trema i wstyd ze nigdy nie mialem kolezanek utrudnia mi dzisiaj poznanie jakies.. no bo nigdy..
  • Odpowiedz
@Zawilecc: I tak bym nie napisal bo nauczylem juz wszystko dusic w sobie, poza tym nawet jakby byla szpiegiem to I tak by nie miala z czego mnie skompromitowac bo nie mam nic na sumieniu, znaczy mam ale o tym nikomu nie mowie ani nie pisze, nawet na wykopie
  • Odpowiedz
@corka_marnotrawna:

w zasadzie to co napisałam wyżej. W szkole było mi zawsze szkoda takich osób, ale jakoś tak... hmm... w głębi duszy miałam nadzieje, że mają JAKICHŚ kolegów/koleżanki poza szkołą i naszym wspólnym otoczeniem. Przykrość ;/

Większość ludzi ignoruje takich ludzi, jako nudnych i rzeczywiście ci ludzie, choć mają co dopowiedzenia i są dobrymi ludźmi. Są często niezręczni społecznie, przez co nawiązanie rozmowy wymaga wysiłku. Mało kto chce podejmować ten
  • Odpowiedz