Aktywne Wpisy
klewerewel +13
#zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill #programowanie #it #tinder #praca
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.

Moryc_Jajko +125
U mnie już jest!!! Pora dowiedzieć się co siedzi w głowach tych naszych polskich #rozowepaski
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
źródło: 1000016931
Pobierz

@JungleJamPL: w #!$%@? miljonuw zarobisz na reklamach na pińcu juserach na krzyż( ͡° ͜ʖ ͡°). Wbij to sobie do głowy. Żeby cokolwiek na reklamach zarobić to musisz mieć setki tysiecy userów. Nawet jak wymyślisz genialną formułe to jak ją upowszechnisz? Zadawaj sobie to pytanie codziennie
odwiedzien dziennie. Jakis moloch . Wypok powstal jak bylo duz pole do popisu. Teraz nawet na google storze tyle tego gowna jest pododawane, ze zeby to wszystko przeswietlic potrzebowal bys chyba tygodnia.