Wpis z mikrobloga

@JungleJamPL: W sumie sens jest, taki szybszy Tinder, gdzie rozmawiają użytkownicy tylko online i jak nie lubisz kogoś z ryja to od razu klikasz next i lecisz dalej bez czekania czy ktoś będzie online albo 'napisze pierwszy'. Ma to sens, tylko wykombinuj sobie sposób na monetyzację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie wiem, zarobek na aplikacji to taki problem ? Nie wiem reklamy, banery nie starczo? Wypok jest bezplatny a generujo miliony xd

@JungleJamPL: w #!$%@? miljonuw zarobisz na reklamach na pińcu juserach na krzyż( ͡° ͜ʖ ͡°). Wbij to sobie do głowy. Żeby cokolwiek na reklamach zarobić to musisz mieć setki tysiecy userów. Nawet jak wymyślisz genialną formułe to jak ją upowszechnisz? Zadawaj sobie to pytanie codziennie
@ameliniummm: wypok ma chyba 500 tys a
odwiedzien dziennie. Jakis moloch . Wypok powstal jak bylo duz pole do popisu. Teraz nawet na google storze tyle tego gowna jest pododawane, ze zeby to wszystko przeswietlic potrzebowal bys chyba tygodnia.
@JungleJamPL nie mam zastrzezen, lubie tylko ja poki co koduje tylko na antku wobec tego nie mam odpowiednika swojej apki ani na ios ani pod pecetowa przegladarke stad moje zainteresowanie srodowiskami multiplatformowymi.Kolega polecal reactnative typescript do restowych apek ale to bardzo wygodne dla tych co juz koduja w JS.