@ZaplutyKarzelReakcji: tak tak Polaczku napewno byś napisał lepiej wszystko sam wogole cały serial lepiej byś nakręcił swoją kamera z biedronki... Żal wam dupę ściska to trzeba takie pierdoły pisać... W Polsce jak w chlewie i takie komentarze to utwierdzają
@ZaplutyKarzelReakcji: pytasz czy stwierdzasz fakt? Oglądałem i mam kilka zastrzezen, ale ku*** jak widzę te komentarze w stylu " ja bym nakręcił lepiej " to mi się zygac chce ... Cokolwiek by nie nakręcili będzie źle bo każdy chce czego innego...... Sami sobie psujecie jeden z najlepszych najefektowniejszych seriali fantasy ever tym jadem do D&D.
@ZaplutyKarzelReakcji: jeszcze raz pomysl bo dalej widzę logiczne rozumowanie jest ci obce i wypisujesz tylko jakieś bzdety wogole nie związane z tym o czym jest mowa
@ZaplutyKarzelReakcji: ale niestety jesteś zbyt głupi żeby wychwycić o czym sam wogole piszesz. Idź sobie kręć swoją grę o tron i wszyscy będą szczęśliwi
@kfiatek_na_parapecie: właśnie dlatego że inni hejtuja to później taki Polaczek się naczyta i zacznie hejtowac bezmyślnie, powtarzając jak papuga to co inni wytknęli. I jesczcze do tego będą ci mówić jak powinno być.
@Yorved ja tam nie hejtuje zwyczajnie uważam że 8 sezon jest #!$%@? i napisany na szybko bez pomysłu jak narazie. Zostaly 2 odcinki może się poprawi xd
#mandat #policja #bagiety ja #!$%@?, dostałem mandat 2500 zł za jazdę na rowerze po alkoholu. 500 m do domu, 3 kieliszki wina 0,6%…. Nie da się tego odrobić w kamieniołomach lub coś z tym innego zrobić? Można odroczyć lub raty?
słowa George'a R.R. Martina po zapoznaniu się z materiałem na finałowy odcinek 8 sezonu Gry o Tron
#got
Cokolwiek by nie nakręcili będzie źle bo każdy chce czego innego...... Sami sobie psujecie jeden z najlepszych najefektowniejszych seriali fantasy ever tym jadem do D&D.
Wyzywaj innych od polaczkow
Sam kradnij transmisje najwiekszego polackiego gowna jakie tylko istnieje: https://www.wykop.pl/wpis/40076577/daj-ktos-linka-no-prosze-famemma/
???
Usun konto
Sam se usuń konto jak masz taką potrzebę
@Yorved: Dla takich jak ty to normalka, bo u ciebie mózg i tak nie pracuje, więc nie masz jak się 'odmóżdżać'.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora