Wpis z mikrobloga

Życie ze s-----------m w postaci ryjca upośledzonego goryla i elfa oraz głosu, jakby się miało penisa w buzi (co bezlitośnie powiedziała mi prosto w oczy bezwzględna, bestialska p0lka) jest niezwykle ciężkie. Z każdej strony ktoś mnie wyśmiewa, nie daje mi spokoju. Nawet rodzice nie chcą mi pomóc, dokuczają mi, ciągle podkreślają wygląd. Nie mam już do tego sił.

O dziewczynie, takiej jak Kinga nie mam co nawet myśleć. Powoli się już z tym godzę, że nigdy nie potrzymam za rękę, nie spojrzę w oczy i nie powiem jej „Kocham Cię” w deszczowy wieczór.

Jedyne miejsce, gdzie nie muszę się wstydzić wyglądu i głosu (bo nikt mnie tak nie zobaczy i nie usłyszy) to gra sieciowa MOBA League of Legends, nastawiona na współpracę w 5-osobowych lub 3-osobowych drużynach. Warto zaznaczyć, że gram na dolnej alei na pozycji ADC oraz lubię, gdy postać (których w grze jest ponad 100) posiada duży attack speed. Gram w nią już 7 lat i ostatnio udało mi się awansować do srebra IV.
#przegryw #tfwnogf #s----------e #stulejacontent #p0lka
Przychlast - Życie ze s-----------m w postaci ryjca upośledzonego goryla i elfa oraz ...

źródło: comment_lq5gAxeg0Zh8ntaosESBm3gU4jbyYSQB.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach