Aktywne Wpisy
Angmac +522
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +455
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Wiem, że na Mirko w modzie jest hejtowanie GOT (jak zresztą wszystkiego, wykopki lubią narzekać), ale mi się mega podobał ten odcinek (。◕‿‿◕。)
#got
Pierwsze jeszcze Ok.
Już drugi to jakaś skrajna naiwność - Bronn na luzie się tam dostaje i bierze na słowo, że dostanie zamek będący dotąd stolicą najbogatszego obecnie królestwa i to jeszcze na słowo nie samego władcy, a namiestnika.
@Der_Anwalt: i bardzo k---a dobrze XD
@Jan_K: Ale on nie wierzy, że Cersei wygra, więc w sumie na co lepszego może liczyć niż słowo Tyriona?
Jestem skłonny uwierzyć że Bronn umie się wkraść na strzeżony teren bez większego problemu. Pamiętaj, że on i Jaimiego i Tyriona bardzo lubi w przeciwieństwie do Cersei. Jak ma do wyboru zabić ich albo poczekac i dostać lepszy zamek i jeszcze zrobić na złość Cersei to dla niego to idealna sytuacja.
Przyspieszone? Po prostu każdy powiedział co myśli. Tyriona jeszcze ufa Dance, Varys mówi,
@Der_Anwalt: Obejrzyj ten fragment jeszcze raz. Najpierw masz smoka lecącego daleko, równolegle (a więc potrzebna jest poprawka), który po pierwszym trafieniu zaczyna się miotać w powietrzu, a potem masz smoka lecącego na wprost.
@Jan_K: Mówimy o tym samym Jonie? Prześledźmy jego życiorys:
1) Uważa, że nocna straż to honorowa służba choć wszyscy mu mówią, że
@Yahoo_: No nie, tutaj było zupełnie inaczej. Jest dialog Jona z Tyrionem, w którym Jon przyznaje Tyrionowi, że tylko on jeden mówił mu, jak faktycznie wygląda Nocna Straż.
I to by mi ogólnie bardziej
@Jan_K: Ned też trochę pożył :). Ale prawda, Jon ma oczywisty plot armor (choć już raz go zabili :P).