Aktywne Wpisy

widzialapan +107

Nehro +74
Nie no gość wchodzi do restauracji pełnej ludzi i rozkłada kamery, mikrofony, światła, jupitery, wali ludziom lampą po oczach którzy siedzą za nim i jeszcze jest zdziwiony że został poproszony o opuszczenie restauracji xD
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
źródło: Screenshot_1
Pobierz

Jak planujesz zakup to weź X, nie warto dopłacać do XS chyba ze lubisz większe telefony to XS max jest spoko
XS różni się tylko procesorem, jeżeli używasz telefonu do standardowych rzeczy typu komunikacja i przeglądanie neta nie odczujesz różnicy
Pozdrawiam
Jeśli nie to 8 a nawet 7 jest spoko o ile telefon służy Ci głównie to kontaktowania się i przeglądania internetu
Fajne i bez nocza to tylko androidy: samsung a50, p smart 2019 i najlepszy telefon z Androidem jaki używałem czyli oneplus 6t
Naprawdę super telefon
Ale co do systemów, lepiej używa Ci się ios czy androida?
A co do meizu to nie wypowiem się bo nie wiem, ale porównując to myśle ze 6t byłby lepszy w tym przedziale cenowym
Mi się podoba
Po prostu iOs bardziej mi pasuje bo mam macbooka, apple watcha i cały ekosystem i synchronizacja jest świetna i intuicyjna
Po za tym wszystko na ten system jest super zoptymalizowane bo urządzeń z systemem iOs jest kilkadziesiąt a androidowych dziesiątki tysięcy