Aktywne Wpisy
CoDwa +289
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +5
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

Jak planujesz zakup to weź X, nie warto dopłacać do XS chyba ze lubisz większe telefony to XS max jest spoko
XS różni się tylko procesorem, jeżeli używasz telefonu do standardowych rzeczy typu komunikacja i przeglądanie neta nie odczujesz różnicy
Pozdrawiam
Jeśli nie to 8 a nawet 7 jest spoko o ile telefon służy Ci głównie to kontaktowania się i przeglądania internetu
Fajne i bez nocza to tylko androidy: samsung a50, p smart 2019 i najlepszy telefon z Androidem jaki używałem czyli oneplus 6t
Naprawdę super telefon
Ale co do systemów, lepiej używa Ci się ios czy androida?
A co do meizu to nie wypowiem się bo nie wiem, ale porównując to myśle ze 6t byłby lepszy w tym przedziale cenowym
Mi się podoba
Po prostu iOs bardziej mi pasuje bo mam macbooka, apple watcha i cały ekosystem i synchronizacja jest świetna i intuicyjna
Po za tym wszystko na ten system jest super zoptymalizowane bo urządzeń z systemem iOs jest kilkadziesiąt a androidowych dziesiątki tysięcy