Wpis z mikrobloga

w sumie jak tak patrzę na ten pseudoprzejściowy model gównoloneza to myślę, że ciężko coś o nim obiektywnie opowiedzieć - bo z jednej strony to hybrydowe padło miało być "nową nadzieją i jakością" dla FSO, zaś z drugiej, przez s---------y projekt końcowy bazujący na innej genialnej hybrydzie

to wyszło jak wyszło ¯\_(ツ)_/¯ zamiast konkretnego 2.0 DOHC i nowych bebechów dostaliśmy przebranego kanta napędzanego sieczkarnią pamiętającą czasy fiata 1300/1500 :V a późniejsze modernizacje sprawiały, że ten wóz starzał się szybciej niż powinien

TRDL

#gownowpis #przemysleniazdupy #polonez i #motoryzacja
SonyKrokiet - w sumie jak tak patrzę na ten pseudoprzejściowy model gównoloneza to my...

źródło: comment_YQnihwtPkescVVOIm3HxGqCUqVeYpuc8.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@camaro98:

wsadzenie diesla

uratowało Trucka, bo go o niemal rok dłużej robili ( ͡º ͜ʖ͡º) żeby było ciekawiej, przed XUDem z Citroena już w latach '80 kombinowano z dieslem - ale wtedy najmniejszy był z Andorii 4C90, który był wtedy w fazie testów czy c--j wie jak to zwać - a plany stworzenia nowej jednostki były obiecujące, ale coś nie pykło i potem importowano motory
SonyKrokiet - @camaro98: 

wsadzenie diesla

uratowało Trucka, bo go o niemal rok...

źródło: comment_MOdKpKMmtV5HgPcCbMGQdleHM6kpdBZc.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@camaro98: O, cywilna sanitarka. Gdzieś w kwietniu mnie taka mijała na drodze, tylko nie pamiętam gdzie. Ładne WTF miałem na twarzy, jakbym się cofnął o 20 lat.
  • Odpowiedz