Aktywne Wpisy
koronawirus +1579
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
mateuszmozol +35
Jeździ się bardzo wygodnie - to wbrew pozorom bardzo zrelaksowana pozycja, wcześniej miałem szosę i z jej agresywną geometrią faktycznie czasem bywało niewygodnie. Ale w gruncie rzeczy o wiele bardziej komfortowo jeździ się tak, niż "na prosto".
@majeranek: Panaracer Gravelking 35c (podobno realnie mają 38, ale nie mam czym zmierzyć)
@anthoris: Przydaje się, Sora lubi łańcuchem pomajtać na nierównościach... zastanawiam się czy by Alivio na
- następny rower jaki kupię będzie pełnoprawnym gravelem. To jest swoista hybryda - nie wrzucisz tu nic szerszego niż 38c.
- komfort jest zajebisty, bez porównania do mojego poprzedniego roweru (szosa z agresywną geometrią).
- Cena to jest rewelacja, konkurencja (Marin np.) sprzedaje za 3k rowery na Clarisie, co jest nieporozumieniem.
Rozważałem jeszcze zakup z UK (planet X, ribble, merlin), ale decathlon wygrał tym ze była możliwość wziąć ten rower na raty i rewelacyjna gwarancja - to przechyliło szalę na
PS Akurat dziś wpadła recenzja tego