Wpis z mikrobloga

Wiem, że na wykopie śledzicie również kanał "jak to ogarnąć" na youtube i historię Natalii, narkomanki uzależnionej od h-----y.
Nie wiem jednak czy zdajecie sobie sprawę, jak oszukała ona widzów i być może prowadzącego program.
Istnieją dowody na to, że w weekend szalała na koncercie pseudorapera Toncia biorąc dożylnie n-------i. Na hyperreal pojawiło się kilka postów poświadczających.
Nie dawajcie się nigdy nabierać takim osobom, one w ten sposób zarabiają na swój nałóg. Wypadałoby poinformować gościa który prowadzi kanał i jej pomaga.
Oczywiście cała kasa jaką zarobiła poszła na towar.

Dowody są w tym wątku na ostatnich stronach:
https://hyperreal.info/talk/dlaczego-kometha-popularyzuje-na-yt-t65357.html

Sprawdzone info.

ivałki = przyjmowanie narkotyków dożylnie

#afera #narkotykizawszespoko #jaktoogarnac #polskiyoutube #hyperreal
chlorine_free - Wiem, że na wykopie śledzicie również kanał "jak to ogarnąć" na youtu...

źródło: comment_PoFIdt42e3UWOppfyYcyxLOe1r97cLn1.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Masakra,z tymi cpunami i alkoholikami :( Ogladam JTO od dawna ,aczkolwiek zdaje sobie sprawe ,ze ten caly J.K to śliski człowiek. Tak czy siak ,nie wierze już ,ze komukolwiek uda sie wyjśc z nalogu .Przyznaje ,dalam sie nabrać ,ze ta N jak n--------a ma szczere chęci zmiany swojego zycia ,ale okazuje sie ,ze to kolejny cpun ,niestety skazany na....
  • Odpowiedz
Ciekawa jestem ,czy Kurzątkowski zdaje sobie sprawe ,z tego ,ze zostal oszukany ,a moze od poczatku bral udzial w tej mistyfikacji.
  • Odpowiedz
Toncio rapsuje o opio, typ sam jest ćpunem; świetny wybór rozrywki, jak na pierwsze dni po detoksie. to wszystko jest tak absurdalne, że z niecierpliwością czekam na więcej.
  • Odpowiedz
Spoko, już ona coś wymyśli, głupia nie jest, ćpunka zawsze znajdzie sposób na naćpanie się

@NaczelnyHejter: Patenty są ogólnie znane i nie trzeba do tego żadnej specjalnej "mądrości". Nielegalne w rodzaju kradzieży, oszustw czy handlu narkotykami, albo legalne, czyli prostutucja, show-upy czy przyssanie się do jakiegoś żywiciela. Przy czym handel odpada z wiadomych względów.
  • Odpowiedz