Aktywne Wpisy
30062018 +477
Mama mnie poprosiła, abym ogarnął pracę 20 letniemu kuzynowi, bo ciocia sobie finansowo nie radzi. Gówniarz jest przemądrzały, wszystkowiedzący i najlepiej to chciałby jedynie stanowisko kierownicze. Do tego wszystkiego nie mówi „R”.
Ja pracuje w szeroko pojętej organizacji eventow oraz targów. Miałem do wyboru, aby go przydzielić do pracy przy Ferrero Rocher, Toyocie i Banku Millennium.
Zgadnijcie, gdzie gnojka wcisnąłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #praca #pracbaza #
Ja pracuje w szeroko pojętej organizacji eventow oraz targów. Miałem do wyboru, aby go przydzielić do pracy przy Ferrero Rocher, Toyocie i Banku Millennium.
Zgadnijcie, gdzie gnojka wcisnąłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #praca #pracbaza #
JanParowka +103
Jacek Jaworek? A co tam.
Publikujemy list gończy bo gość zrobił korek w strefie zamieszkania xD
Wyobraźcie sobie, ze babcia przegląda neta i widzi, że jej wnuk poszukiwany listem gończym - zawał instant.
Jaki to ma sens, to jest zmiękczanie siły takiego listu gończego - za jakiś czas będą listy gończe wystawiać za wagary w szkole chyba.
#policja #krakow #heheszki #jaworek
Publikujemy list gończy bo gość zrobił korek w strefie zamieszkania xD
Wyobraźcie sobie, ze babcia przegląda neta i widzi, że jej wnuk poszukiwany listem gończym - zawał instant.
Jaki to ma sens, to jest zmiękczanie siły takiego listu gończego - za jakiś czas będą listy gończe wystawiać za wagary w szkole chyba.
#policja #krakow #heheszki #jaworek
@danek01 że Ci się chce tak baitować ludzi, że niby zielona wysłała Ci skan dowodu. Jak już modyfikujesz kod strony to upewnij się czy zrobiłeś to ok. Zabrakło Ci czegoś pod zdjęciem :)
Fragment przykładowej rozmowy w załączniku z dodanym obrazkiem..
#dziewczynybeztabu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora