Aktywne Wpisy
Showse +705
W Anglii w czasach wiktoriańskich najtańszą formą zakwaterowania było "Penny hang", czyli spanie na linie za grosz. W Polsce można by rozszerzyć pomysł starych anglików i wprowadzić "Linostówki" inwestycyjne w pobliżu korpo lub zakładów produkcyjnych.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
frugASS +510
Dlaczego polacy są tacy smutni na ulicach? O co wam chodzi? Dlaczego nie potraficie się cieszyć? Wojna się skończyła 70 lat temu, komuna 20 lat temu, nie żyjecie w biedzie stać was na telefony, auta, jedzenie na mieście i przyjemności, nie ma luksusów ale nie ma biedy. Czemu w waszych głowach tak ponuro?
#polak #depresja #mentalnosc #polska
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Komentarz usunięty przez moderatora
Sorry, taki mamy klimat, że wiecznie jeż pochmurno :(
Jak Ci starczy forsy to jest
Szczerze...nie wiem. Nie umiem sobie tego wyobrazić. Sam jestem smutnym trybikiem w maszynie w pracy w której niby nie trzeba robić nadgodzin ale i tak wzorem pracownika jest osoba która #!$%@? po 230 i więcej godzin w miesiącu tylko po to by dostać kasę większą niż 1900 netto.
Może to zbyt idealistycznie zabrzmi, ale coś musi się zmienić. Inaczej czeka nas rewolucja. Krwawa....
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@Mathas: Ale problem polega na tym że ten kto się poświęca zarabia w tym kraju tyle samo co ten co fajrant i do domu.
Takie argumenty działają. Ale tylko w firmach w których jest rozwój. Raczej magazynier nie ma wyższej ścieżki rozwoju. Oczywiście, znajdzie się ktoś kto powie
widac od razu kto polak a kto nie np u mnie w firmie, czy jak przylatuja w delegacje hamburgery - usmiech od