Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem afera z #dziewczynybeztabu rozkręciła się, bo wiele z facetów biorących w niej udział ma jakiś personalny problem z kobietami, a to idealna okazja żeby zgnoić obce dziewczyny za własne niepowodzenia.
Popieram poinformowanie męża tej dziewczyny o jej zdradzie.Sama bym tak zrobiła gdybym zobaczyła ten komentarz i była w tej grupie. Każdy zasługuje na prawdę, bez względu na płeć. Za to nie popieram tego syfu, wysyłania screenów intymnych pytań z grupy do rodziców, pracodawcy, grożenia i wyzywania.
Nienawiść jaka w niektórych siedzi jest nie do opisania. Niektórzy się tak wypowiadają o tych kobietach, że gdyby nie groziło za to więzienie, to pewnie chętnie by im zrobili krzywdę. Bo któraś śmiała napisać o tym jak uprawia s--s, albo ilu miała partnerów. Niektórzy z was są straszni.

Wszelkie obrażające mnie komentarze będą usuwane, a autorzy będą trafiali na czarną listę.
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jillian: Bo ostatnio niedowierzam jak ludzie są z-----i i że co raz mniej jest porządnych, może inaczej normalnych.
Z-----e czasy i tyle.
@MiotaNimJakSzatan: K---a to ja bym też musiał otworzyć tag #zycieerotycznemamuta i pisać jak to uprawiam z laską s--s, we wszystkich możliwych pozycjach o że zmieniam jak rękawiczki. Wtedy byłbym cool?
K---a rzygać się chce jak o na takie różowe, jak i na niebieskich co
  • Odpowiedz
@norepinefryna: Przecież to głupie nastolatki były. Siano to w głowie ma tylko snapczacik, ombre i pisanie pierdół na fejsbuniu. Nie rozumiem jak możesz pisać, że hurr durr rodzicom napiszą. I bardzo dobrze, że napiszą, rodzice popełnili błąd wychowawczy to daj im szanse się dowiedzieć
  • Odpowiedz
@Lixtem: czy umiesz czytać ze zrozumieniem? Piszę, że wpieprzają się w cudze życie, a w komentarzach było rozwinięcie do czego konkretnie piję. Kilka razy już pisałam, że sama bym to zgłosiła ale bez tej całej gównianej otoczki i robienia afery
  • Odpowiedz
@norepinefryna: ok ciesze sie ze sie zgadzasz i rozumiesz ocb, fajnie - nie wiem tylko czemu dobre chlopaki smiesznie zabrzmialo - spotkalem juz kilku dobrych gosci ktorzy zyja z prostytutkami nie wiedzac kim one sa, wynika to pewnie z ich braku doswiadczenia z kobietami, np nie potrafia poznac ze jak kobieta ma mega syfa w muszli to cos jest nie tak bo uprawiaja s-x tylko w gumie a robiac to
  • Odpowiedz
@norepinefryna: naprawdę uważasz, że czymś złym, jest napisanie do chłopaka który ma 22 lata, że jego dziewczyna z którą jest 3 lata, puściła się jak latawiec rok temu? Że miała 12 partnerów?

Co w tym złego? Ja byłbym wdzięczny, gdyby mi ktoś doniósł.
  • Odpowiedz
@korpoRator: no i to jest chyba najlepiej podsumowujący sytuację komentarz. Laski są k-----i, bo dają innym. Nie, że w ogóle się ruchają. Bo się ruchają i to nie z nimi. Taka tutaj beka z islamu i ich traktowania ludzi, a niektórzy są nie lepsi nawet nie wierząc w islam.
  • Odpowiedz