Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem afera z #dziewczynybeztabu rozkręciła się, bo wiele z facetów biorących w niej udział ma jakiś personalny problem z kobietami, a to idealna okazja żeby zgnoić obce dziewczyny za własne niepowodzenia.
Popieram poinformowanie męża tej dziewczyny o jej zdradzie.Sama bym tak zrobiła gdybym zobaczyła ten komentarz i była w tej grupie. Każdy zasługuje na prawdę, bez względu na płeć. Za to nie popieram tego syfu, wysyłania screenów intymnych pytań z grupy do rodziców, pracodawcy, grożenia i wyzywania.
Nienawiść jaka w niektórych siedzi jest nie do opisania. Niektórzy się tak wypowiadają o tych kobietach, że gdyby nie groziło za to więzienie, to pewnie chętnie by im zrobili krzywdę. Bo któraś śmiała napisać o tym jak uprawia seks, albo ilu miała partnerów. Niektórzy z was są straszni.

Wszelkie obrażające mnie komentarze będą usuwane, a autorzy będą trafiali na czarną listę.
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@norepinefryna: założeniem było właśnie karanie p0lek zabrak wyobraźni i dostarczanie informacji o zdradach, ale że content znalazł bardzo liczne grono odbiorców z tagu przegryw, to pojawiły się w naszych szeregach radykalne, mizoginistyczne jednostki
  • Odpowiedz
@norepinefryna: Ja to ogólnie mam w dupie, niech piszą co chcą, ich marne życie.
Ale nie rozumiem co to za czasy, żeby się chwilić i szczycić swoim życiem seksulanym, wszędzie gdzie popadnie.
#!$%@? to co robię w łóżku jest moje i w dupie mam zdanie innych na ten temat. Trzeba być zdorowo #!$%@?, żeby się podpisywać pod takimi wysrywami swoim nazwiskiem.
Same różowe jak i niebiescy kręcą na siebie bat,
  • Odpowiedz
@norepinefryna: Typowy wypok ostatnio, większy tu syf ludzki niż w przypadku sebiksów pod blokami. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sebiksy chociaż z domów wychodzą, a nie cały dzień piwnica, przegryw i rozładowywanie frustracji w Internecie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kolejny tag na czarnolisto.
  • Odpowiedz