Aktywne Wpisy
ewa-m +199
Czasami wstydzę się bycia #rozowypasek , zwyrodnialec z Florydy dusi dwie kobiety, jedną dobija przejeżdżając ją samochodem do czasu jak sam mówi " aż wyglądała jak spaghetti", a tępe #!$%@? na tik toku, w tym #polki mają kisiel w majtkach bo jest taki przystojny, piszą że nie urodził się zły i że go szkoda. No ja #!$%@?ę, aby bronić #morderca kobiet to trzeba mieć paraliż mózgu
enforcer +224
Aczkolwiek to co umiemy sobie teraz ewentualnie wyobrazić jako taki skok to np. interfejsy neuralne które i tak byłyby skrajnie osobiste.
@motaboy: pomyśl w jakich czasach żyjemy. Na naszą młodość przypadła jedyna sytuacja w historii gdzie to młodsi znają się bardziej.
"Tate, mówiłam żebyście się podłączali do mnie zdalnie jak coś instalujecie albo ściągacie"
"Tu nikt nic nie ściągał!"
A potem patrzę i pół przeglądarki #!$%@? jakimiś dziwnymi toolbarami, w historię strach patrzeć.
Za każdym razem, jak jadę do domu ¯_(ツ)_/¯
Starsze pokolenie traktuje komputery jak TV czy radio gdzie włączasz i działa a jak coś namodzisz to naprawa kosztuje krocie.
To co tu opisujecie to zwykły śmietnik do naprawy w kilka minut i ciężko osobie nieogarniętej "popsuć" komputer.