Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +248
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +188
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Wołam zainteresowanych z poprzedniego wpisu: @Pawciosl @dawid-osial @fryco @Getter @Qjon122 @ma999 @JezusChrystuz @Ky0sHiR0 @rusty25 @Poorpurple @Bomfastic @Atuannauta @spinka11 @Vintageman @tagujto @ochar @odishewo @Valsodar Mam 17 sztuk niektórzy czekają na albo chcieliby odlewki, więc chciałbym ustalić co i jak. Tak jak pisałem cena za flakon 172 zł do tego dochodzi wysyłka w Polsce. 14 Sztuk ma Batch A26 a 3 sztuki Batch A16.
Mirek @fryco zaproponował że zajmie się dystrybucją w kraju, także jeśli chodzi o wysyłkę to proszę się zgłaszać do niego o ile się nie rozmyślił. Ja wyślę 1 paczkę zbiorczą do Polski. Nie wiem jak to rozegrać z płatnościami bo są 3 możliwości:
1. Mi płacicie za flakon osobno i osobno za wysyłkę (2 wpłaty dla 2 osób)
2. Płacicie wszystko osobie odpowiedzialnej za dystrybucje w kraju a ona mi przelewa całą kwotę za wszystkie sztuki.
3. Ustalacie cenę wysyłki indywidualnie z osobą rozsyłającą robicie przelew mi a ja robię przelew za wysyłki dla wszystkich osobie rozsyłającej.
Jakie są wasze propozycje?
#perfumy
W związku z tym mam pomysł. Może ktoś jest z Warszawy i trochę dodatkowo zoptymalizujemy koszty wysyłki? ;) W sensie, że kolego @fryco wysłałby na jeden adres w Wawie i na miejscu się podzielimy towarem;)
@Pawciosl @dawid-osial @fryco @Getter @Qjon122 @ma999 @JezusChrystuz @Ky0sHiR0 @rusty25 @Poorpurple @Bomfastic @Atuannauta @
@bobsynek: Jak zostanie, to mogę wziąć jeszcze jeden i rozebrać.
@bobsynek też bym wziął flaszkę