Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
Hej chciałbym pojechać autem do Chorwacji z rodziną? W które konkretne miejsce się wybrać? Gdzie jest miejsce do odpoczynku ale też coś do zwiedzania? Polecacie hotel czy może jakieś airbnb?
Dziękuję
#chorwacja #wakacje
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johnnyMetalowy: Vrsi jest spoko, ale na pobyt bez specjalnego zwiedzania. No, chyba że liczyć jakieś wypady na Pag, do Zadaru, albo już dalej do Paklenicy. Na plażing faktycznie spoko, ale pobytowo nas nie porwało.
  • Odpowiedz
@sanglier: czytam że z rodziną więc imprezowych miejsc polecać nie będę.
Jeżeli chcesz miejscowości z atrakcjami dla dzieci to Baśka Voda (takie Polskie Mielno), Brela(sporo schodów) , Tucepi (dużo luda - długi deptak) Podgora (długi deptak z knajpami), , Supetar(wyspa Brać też sporo atrakcji dla dzieci ). Natomiast odradzam miejsowość Makarska (kombinat turystyczny) i narażając się wielu Omiś (do zwiedzenia super - mieszkac tam IMO slaby pomysł ze wzgledu na
  • Odpowiedz
@onmatopeja: a masz jakieś sprawdzone apartamenty na wynajem? Raczej kierowałbym się ku tym blisko plaży, bo w tym roku byłem w Baska Voda i chodzenie około 1km pod górkę czasami dawało popalić :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sanglier: Ja wybrałem Tucepi na ten rok. Blisko Makarskiej, ale jednak spokojniejsze miejsce z długą plaża (może łatwiej będzie o miejsce) ,deptakiem i płytko schodzącym dnem,idealnym dla dzieciaków. Kwatera 50m od plaży,nie trzeba się wspinać na górę.
  • Odpowiedz