Aktywne Wpisy
Pani_Natalia +47
Ale odklejka madki xD współczuję mężowi xD
#madki #heheszki #humor #humorobrazkowy #niewiemjaktootagowac ##!$%@? #dzieci #fotel #logikarozowychpaskow
#madki #heheszki #humor #humorobrazkowy #niewiemjaktootagowac ##!$%@? #dzieci #fotel #logikarozowychpaskow
majkkali +1124
#narkotykizawszespoko
W co jesteście wjebani?
Jedyne co mnie #!$%@?, że przytyłem od tego wynalazku i #!$%@? wie, co tam się dzieje w organizmie. Niedługo zmykam, więc nie będzie czasu
Komentarz usunięty przez moderatora
A jak ktoś ma problemy psychiczne, to bardzo łatwo jest się #!$%@?ć w dragi. Do alko trza mieć predyspozycje.
Pamiętam jak mieszkałem koło takiej babki
Miała dużo hajsu, jej mąż tak samo, bo prowadzili firmę
Ogunie ona taka spoko babka była, psy lubiła moje, nawet jak szła koło mojego domu, a psy sobie latały, to kielbe im rzucała, bo akat też lubiłem psy i wiedziała to, to rzucała im kielbe jak stara kupowała swoim
No ale do rzeczy, była spoko, miła itd, a
Prawie całe życie spędziłem w #!$%@? klimatach, pół rodziny w psychiatryku. Naoglądałem się. Mało jest ludzi co się bawią od czasu do czasu. Nawet z MJ.
@WiFoN_xD: no i o tym mówię. Wujek prowadzący włąsną knajpę. 7/7 w tygodniu tam siedzi. Pije głównie spirytus. Typ wygląda jak 40;latek, a
Komentarz usunięty przez autora
a mam 15 lat
Z mj - dorośli ludzi, z ułożoną psychiką spoko. Raz na ruski rok zapalę ze znajomymi, ale to tyle. Nigdy nie zrozumiem fenomenu tej używki, ale ok.
Ja piję #!$%@?, ale zostaw mi białą flaszkę i będzie leżeć do usranej śmierci. Podobnie teraz dostałem w prezencie jakieś słodkie gówno. Leży już ponad tydzień i leżeć będzie. Z dragami jest zdecydowanie inaczej. Parę razy widziałem typów, co #!$%@? w piasku/dywanie szukali kryształu. O kobietach nie wspomnę, bo to niesmaczne.
Jedna anegdota - dziewczyna, wysportowana tancerka, zawody te sprawy. Była na