Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

18+

Zawiera treści 18+

Idiotyzmem jest brać kilka piguł w ciągu jednej imprezy, to tak jakby wylać wodę z wiadra i bez napełniania próbować tak zrobić ponownie. Co ci ludzie mają w głowach, pewnie już papkę xD

@Inguz: Wszystko zależy od piguły, są takie które po połówce zrobią ci dobrą banie, a zdarzały się też takie gdzie wrzucałeś całą a efekt mizerny. Ale wrzucanie kilku nietestowanych piguł naraz to debilizm ( ͡° ͜ʖ
18+

Zawiera treści 18+

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@WujaAndzej: kiedy, wiele lat temu, pierwszy raz spróbowałem tej ambrozji na imprezie to łyknąłem 3 w ciągu niecałej godziny , bo nie wiedziałem, że to działa z takim dużym opóźnieniem, kiedy się jest mocno pijanym.
Kiedy w końcu uderzyło, wystrzeliło mnie na orbitę około ziemską tak mocno, że kiedy to dzisiaj wspominam, wydaje mi się, że nigdy z niej nie wróciłem.
Piękne czasy ( ͡ ͜ʖ ͡
@Glacial: Ano piękne, ja swojego pierwszego razu nie pamiętam, bo film mi się urwał w trakcie ładowania xD.
To była mała impreza u ziomka na chacie, w 5 albo 6 osób byliśmy. Jeden ziomek doświadczenie wszelakie z substancjami ale nie #!$%@? w żadne, reszta mówi nie naroktykom. U mnie totalny brak ogaru i kontroli, bo leciutki jestem (50kg) więc 2/3 (dwie trzecie xD) pixy ~160mg mnie złożyło xd.
Ludzie przerażeni trochę