Aktywne Wpisy
nietak7 +144
Dzień, w którym ADB usiądzie na fotelu MEN, będzie dniem największego skowytu pisiorstwa i konfiarstwa od wielu lat. Nie dosyć, że kobieta, nie dosyc że odważna, to jeszcze z Lewicy. W prawackich norach zatrzęsie się ziemia. W redakcjach szmatławców i farmach trolli ruszą pełną parą rzeki goovna. W ku*widołkach, zwanych dla niepoznaki kościołami, zaczną być odprawiane egzorcyzmy. Będą ją wyzywać od najgorszych, ale będą sobie mogli tylko poszczekać jak kundle, gdy ona
InnyWymiar90 +70
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@voroshmitov: białe domino ktoś tu na tagu pisał że jakieś krzywe
Komentarz usunięty przez autora
Zawiera treści 18+
@Inguz: Wszystko zależy od piguły, są takie które po połówce zrobią ci dobrą banie, a zdarzały się też takie gdzie wrzucałeś całą a efekt mizerny. Ale wrzucanie kilku nietestowanych piguł naraz to debilizm ( ͡° ͜ʖ
Zawiera treści 18+
@WujaAndzej: jak oceniasz warnerki w porownaniu np. do pomaranczowych tesli?
@Karoleer
Ale mówimy o sytuacji gdy zawartość mdma w pigule jest na średnim poziomie, wystarczającym na dobre tupanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedy w końcu uderzyło, wystrzeliło mnie na orbitę około ziemską tak mocno, że kiedy to dzisiaj wspominam, wydaje mi się, że nigdy z niej nie wróciłem.
Piękne czasy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■
To była mała impreza u ziomka na chacie, w 5 albo 6 osób byliśmy. Jeden ziomek doświadczenie wszelakie z substancjami ale nie #!$%@? w żadne, reszta mówi nie naroktykom. U mnie totalny brak ogaru i kontroli, bo leciutki jestem (50kg) więc 2/3 (dwie trzecie xD) pixy ~160mg mnie złożyło xd.
Ludzie przerażeni trochę