Aktywne Wpisy
Horkheimer +93
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
jaroty +42
#usa
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
#honkhonk #bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #4konserwy #neuropa #polityka
@whiteglove: wyjechałem, a ty najwyraźniej złapałeś ból d--y o stwierdzenie prawdy z tym podróżowaniem po krajach, ale co najwyżej palcem po mapie.
@Helsantonio_Montes: @Walther00: no, b--ń boże żeby wszyscy w społeczeństwie byli równie traktowani, zarówno prawnie jak i w relacjach na codzien.
Lepiej dokonajmy ostracyzmu na 3% społeczeństwa, bo książka sprzed 2 tysięcy lat tak każe.
@Helsantonio_Montes: O Boziu, mem powstał?! Koniec jest blisko.
O kurła... Powstał mem.. to kurła musi być prawda xD Nie mam na to memu to pewnie to nie istnieje xD Ja prdl to jest najśmieszniejsze co widziałem na tym portalu że śmiesznymi obrazkami #urojeniaprawakoidalne
Bierni, mierni, wierni. Banda debili.
@Helsantonio_Montes ewidentnie ma ból d--y XD. CHRUM CHRUM
@Helsantonio_Montes: Czemu idioci widzą tylko lewicę i prawicę? Kto nie z nami, ten przeciw nam? Nie trzeba być lewakiem, by wiedzieć, że jesteś pospolitym... a, szkoda strzępić ryja. Mam nadzieję, że chociaż dajesz radę wyżywić z tego rodzinę.