Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +19
#programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza #korposwiat #ppbit #kryzysit #scrum #scrummaster
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
@mat-soj
@Sramnapsajakgorucham ny #!$%@? wy żyjecie
Usuń konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zauważyłem tendencję do lepszego plusowania rebusów, które mają opcje by ktoś je przerobił na cokolwiek innego poza hasłem, cokolwiek co ma synonimy, może mieć liczbę mnogą etc. Podobna sytuacja miała być z rebusem "firana", ale odpuściłem sobie, bo wiedziałem, że ludzie zaczną pisać "firanka" i podobne rzeczy tego typu, ale z tego co widzę