Aktywne Wpisy
Horkheimer +25
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
Pytanie do filozofów-antynatalistów: czy wy rzeczywiście uważacie, że brak narodzin jest lepszy niż jakiekolwiek życie? To bez sensu. Nicość nie może być od czegoś lepsza ani gorsza.
Brak absolutny nie jest w żaden sposób negatywnością, co najwyżej jest neutralny. W jaki sposób brak życia organicznego na Marsie jest zły? Coś co nie żyje nie odczuwa cierpienia, a w tym cała rzecz.
Starałem się pisać żeby jak najbardziej to wyglądało niestrawnie, ale tę myśl o której myślę trudno inaczej wyrazić. I z tego względu balansuje na granicy ekskrementalnego dna i wzniosłego ducha, w każdym razie staram aby moja argumentacja nie opierała się na prosto głoszonych hasłach. Np. cierpienie to egzystencja. XD