Wpis z mikrobloga

@sudoadduseruser: najlepsza siłownia w szczecinie, a na pewno największa i najwięcej tam jest sprzętu, no i sprzęty porządne, eleiko i hammery, a nie jakieś #!$%@? zespawane w piwnicy xD
Ja tam chodziłem z 5 lat temu, to nie było jakiś zakazów ciągów, teraz też pewnie jakaś bzdura, bo całe dolne piętro to była strefa crosfitu, gdzie wszystko jest wygumowane i sam wlasciciel prowadzil tam treningi grupowe gdzie wszyscy tymi gryfami rzucali
@silentguy chciałbym tak żeby chociaż te 75 kg było przy 175 cm wzrostu xD pomysł z basenem rozważę, dzięki. Jeszcze takie pytanie mam co do siłowni: czy wielką różnicę ma jaki plan sobie ustalę, fbw czy jakiś inny? Do dziś leciałem fbw i nie wiem czy nie zmienić, aby trochę organizm zaskoczyć. Tylko nie wiem właśnie też na jaki inny plan :/
@sudoadduseruser: Ja płaciłem 90 zł za miesiąc w jakiejś "Superultrataniej ofercie" Jak odchodziłem te żeby mieć dostęp do obu pięter (to niższe piętro głównie Cię interesuje) To podchodziło pod 200 zł miesiecznie lol. Kto tyle woła?

Co najlepsze nie można kupić tylko dolnego piętra więc albo placisz za gorne z gownomaszynkami, albo za komplet zeby isc na dol #!$%@? drazki ciagi siady itd.

Tragedia.

Jak zrozumieli, że się osrali to zaczeli