Aktywne Wpisy
mirko_anonim +59
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Bombonier +304
Mamy rok 2024 i kobiety w prost mówią swoim facetom, że są beciakami z którymi kiedyś by się nie umówiły, a te cuckoldy żadnej reakcji xDDDDD I jak w dzisiejszych czasach można niby mieć jakikolwiek szacunek do facetów?
#zwiazki #mgtow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #mgtow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Macie jakieś info na temat alfy giulietta?
Opłaca się kupować używke, nie opłaca, znacie może spalanie 1.4 120km i 1.4 170km?
Którą wybrać do jazdy głównie do roboty, trasy koło 10km, czasami ~30km do roboty, raz na miesiąc/2 miesiące trasa 500km.
Czytam artykuły z motogazet i już mi się miesza w głowie, a tu może ktoś ma jakieś prawdziwe info na temat tego auta.
Do 30k kupi? Giulietta 1.4 120km czy wypas alfa 159 1.9 150km byście brali? Jakieś inne sprawdzone auta używane do 30k? Żeby się wyróżniało na drodze a nie setna astra hatchback ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To będzie 1 furka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody #alfaromeo
@schizoidalny_introwertyk: naduzywasz tego zwrotu xD
Tej benzyny w tbi i tak nie znajdziesz. W tym przypadku żarty o lawecie to tylko ból dupy nudnych pasaciarzy :p
Tylko jak będzie miała dpf to przegoń ją czasem po autobanie w weekend. Alfa to auto trochę do zabawy i radości z jazdy, a nie tylko do pracy i z pracy.