Aktywne Wpisy

jmuhha +22
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +128
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

Chcę zrobić tak, żeby z ServiceWorker-em strona cache-owała się przy pierwszym wejściu na stronę, a później już nigdy sama się nie aktualizowała (po prostu od razu ma brać wszystko z cache i koniec).
A sprawdzenie czy istnieje nowa wersja strony powinno być osobno, asynchronicznie i tylko powinien pojawiać się przycisk którego kliknięcie pobiera najnowszą wersję strony/app-ki.
Podstawowe pytanie, czy jest to w ogóle możliwe?
Można ustawić wersję cache, raczej można zarządzać czy strona ma iść z cache czy nie.
A co z dociąganiem rzeczy na zawołanie, po kliknięciu w przycisk?
Ale raz wysłałem z serwera przekierowanie na stronę wraz ze statusem Moved Permanently i się w--------m bo się strona nie aktualizowała do momentu wyczyszczenia cache. Ale to pewnie był tylko jakiś jednen durny przypadek.