Wpis z mikrobloga

@totalski: W tym pytaniu mi bardziej chodziło czy wolisz stać na prawym i przejechać płynnie, czy stać na lewym i czekać, bo nie przejedziesz dopóki Ci przed Tobą nie skręcą w lewo, no ale chociaż dla ludzi z prawej będziesz miły, bo nie blokujesz im :P
@Kris1910: ja bym sobie poradził. Przy odrobinie fantazji stanął bym na lewym, a po wygaśnięciu strzałki zamienił pas na prawy. Chyba ze bym jechał dużym, o sorry, raczej prawy. Ale i to czasami zdarza mi się zatrzymać o "samochód-dwa" przed skrzyżowaniem, by była szansa mnie stojącego na prawym do jazdy na wprost objechać i warunkowo skręcić w prawo. Tylko żaden przygłup zapatrzony w PoRD na to nie wpadnie.

Chociaż jest takie
... A nie jak bezmózgie warzywa. Jak tak pewien instruktor uczy swoich łomżyńskich kursantów to tylko współczuć. Zresztą i w Bia jest, albo była szkoła, która na filmiku promocyjnym pokazywała jak szkoli kursanta ty być drogowym #!$%@?. złoto
@totalski: możesz już przestać kompromitować zawód C+E ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tutaj rozrysowałem ci mapkę abyś mógł przeanalizować sytuację. Już widzę jak zatrzymujesz się w takiej sytuacji o dwa auta do tyłu aby mogli przed ciebie wjechać albo jak wpychasz się na lewy pas tylko po aby za chwilę kombinować jak tu wrócić na prawy bo zaraz skręcasz

PS. dla ułatwienia podpowiem, że zielony to twój
Pobierz SzubiDubiDu - @totalski: możesz już przestać kompromitować zawód C+E ( ͡° ͜ʖ ͡°)

T...
źródło: comment_pFx5OkrU8H40DPjWgv0h7ErRNEvXh9P9.jpg