Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natalia-_- +125
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Jak tacy upośledzeni umysłowo dostają prawko?
#prawojazdy #polskiedrogi
PoRD nie zawiera mózgu. Musisz użyć własnego
Chociaż jest takie
Tutaj rozrysowałem ci mapkę abyś mógł przeanalizować sytuację. Już widzę jak zatrzymujesz się w takiej sytuacji o dwa auta do tyłu aby mogli przed ciebie wjechać albo jak wpychasz się na lewy pas tylko po aby za chwilę kombinować jak tu wrócić na prawy bo zaraz skręcasz
PS. dla ułatwienia podpowiem, że zielony to twój