Wpis z mikrobloga

@murderchristopher: "przerażający materiał", "nie masz czym się przykryć?!?!", na dworze wtedy w białymstoku było -10 ale "nie wracaj do domu bo tam są inni redaktorzy"... akurat po tym, nie mam wątpliwości że sławkowi chodziło o "wyłączność" na majora
  • Odpowiedz
@wloskiolgierd: Jak mozna pomóc komus kto sam nie chce pomocy?
Knur przyjal bezdomnego cpuna pod dom, dal mu opcje latwego zarabiania kasy, wyslal go na terapie od uzaleznien.... Co takiego moze zrobic widz szkolnej czego nie probowal juz zrobic knur?
Wplacic pieniazki na konto redaktora ot co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@alfons-metody: akurat mi się wydaje, że z tym zarabianiem Sławka to mylisz się, akurat jego zachowanie może wskazywać na to że robił to za darmo, nastawiony jedynie na dowartościowanie poprzez fanów US17. To, że cpun I grubas nie potrzebuja żadnej pomocy akurat jest oczywiste. To mogło być tylko mydlenie oczu.
  • Odpowiedz
@wloskiolgierd: wiesz, ja naprawde nie chce zyc w idiokracji i wierze w to ze Slawek robil to dla kasy. Bo tego typu atencji przy menelach nie jestem w stanie pojac, tyle inwestowac w takie nic? Serio nie chce w to wierzyc.
Natomiast oszukac tych dwoch pasozytow nie jest trudno, przeciez to jest analfabeta on w ogole wie na czyje konto wchodza pieniadze z lajtow i kto do tego konta jest
  • Odpowiedz