Wpis z mikrobloga

Jak ktoś jest transwestytą, to jest chory psychicznie, to jest chyba naturalne. Poczytajcie, co psychiatrzy o tym sądzą. Jesteście ultratolerancyjni, rozumiem, ale nie nazywajcie normalnością czegoś, co jest ewidentnie zboczeniem i odchyłem.
  • Odpowiedz
Tak samo nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualna. Ludzie są heteroseksualni. Osoby homoseksualne dzielą się na dwa typy. Albo rodzą się z tym defektem (odchyłem, nie uważam, że to choroba, jeśli jest od urodzenia) lub staj się nimi w wyniku jakichś przykrych i traumatycznych przeżyć seksualnych z dzieciństwa i to też jest udowodnione.

Ten 1 typ nikomu nie szkodzi (jeśli nie próbuje zwracać na siebie uwagi, jak koleżanka liberalnysernik), ten drugi
  • Odpowiedz
Jak ktoś jest transwestytą, to jest chory psychicznie, to jest chyba naturalne. Poczytajcie, co psychiatrzy o tym sądzą. Jesteście ultratolerancyjni, rozumiem

@Wilczek03: jaki #!$%@? skrypt, ty czytałeś wgle wypowiedź @Soojin21, do której się odnosisz? XD piszesz tak nie na temat, że ja nie wiem na której planecie w tym momencie jesteś.

Rycz sobie dalej w internecie, tylko obserwuj uważnie jak z roku na rok coraz więcej ludzi zaczyna
  • Odpowiedz
@Nieprzyjazny_Ziemniak:

Jak ktoś jest transwestytą, to przede wszystkim powinien być leczony. Jak sobie kobieta znajdzie chłopa, co lubi sukienki ubierać, to niech się pobierają jako mąż i żona, a jak nie chce się leczyć, to jego sprawa, ale niech liczy się z konsekwencjami swojego zaburzenia, bo to jest CHORE i ludzie nie będą tego społecznie akceptować.

Jak chce związku z mężczyzną, to oczywiście NIE. Związek małżeński jest związkiem mężczyzny z
  • Odpowiedz
Każdy przeciętny, normalny człowiek, powie ci, że nie.

@Wilczek03: xD Podważasz jakieś tam sondaże za którymi stoi jednak metoda naukowa swoimi obserwacjami za którymi stoi Twoja homofobia. I ty chcesz określać jakie są normalne postawy. Nie kompromituj się już.

Nie wiem w ogóle czy zauważyłeś ale zestawienie tych dwóch sondaży pokazuje, że muzułmanie w USA są bardziej tolerancyjni od Polaków. A ty usilnie próbujesz udowodnić, że przepaść jest nawet większa.
  • Odpowiedz
@puszkapandory: Fobia to strach. Ja się ich nie boje, ja się nimi brzydzę i ich nie akceptuję. Mam prawo do własnego zdania. Większość Polaków jest przeciwna homopropagandzie. Ja nie idę za większością, bo nie jestem demokratą, ale Ty nim jesteś, więc morda w kubeł.
  • Odpowiedz
Fobia to strach. Ja się ich nie boje, ja się nimi brzydzę i ich nie akceptuję

@Wilczek03: No wiadomix, a powierzchnia hydrofobowa boi się wody, bo fobia to strach. xD
  • Odpowiedz
@Mongrel: Ale ja nie podałem przykładu, to Ty go podałeś. Ja napisałem, że fobia z definicji jest strachem. W tym przypadku definicja ma takie samo znaczenie, jak np "Arachnofobia"- lęk przed pająkami. A Ty wyjeżdżasz z powierzchnia hydrofobową.

Jesteś debilem.
  • Odpowiedz
Ja nie idę za większością, bo nie jestem demokratą,

@Wilczek03: Klasycznie, czyli pewnie korwinista albo nacjonalo. Już jakiś czas temu zauważyłem, że ściek na wykopie to wcale nie zasługa pisuarów, co widać w ankietach poparcia dla partii na wykopie jak i wypowiedziach. Widać, że znaczna część #4konserwy jest za szurlacją.

Mam prawo do własnego zdania.

@Wilczek03: Nikt ci nie broni własnego zadania, ale czy nie mógłbyś zostać z nim we własnym domu? Bo głosząc je publicznie najzwyczajniej w świecie pomawiasz
  • Odpowiedz
@NiemieckiArbiter: Na pewno nie gender studies ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Naturalnym związkiem jest związek kobiety z mężczyzną. Reszta to odchylenia od normy, tak jest też w naturze. Homoseksualne zwierzęta są zbyt słabe, by przetrwać. Są odrzucane przez stada (o ile żyją stadnie), nie mogą się rozmnażać.

My jesteśmy zdrowi, gdy jesteśmy heteroseksualni.
  • Odpowiedz