Aktywne Wpisy
donalejd +73
Źle się czujesz, miewasz stany depresyjne? Just idź do psychiatry bro.
Tymczasem ceny u psychiatry w Polsce:
I na co ja płacę te składki zdrowotne?
#psychiatria #psychologia #depresja #polska
Tymczasem ceny u psychiatry w Polsce:
I na co ja płacę te składki zdrowotne?
#psychiatria #psychologia #depresja #polska
AntyLiroy +404
Czaicie że publiczna telewizja na którą płacimy podatki banuje sobie ludzi na twitterze bo ktoś śmie się ich skrytykować za zwolnienie Babiarza albo zatrudnienie Szatan? xD
I na to propagandowe gów** Tuska idzie ponad 3 miliardy.
#bekazlewactwa #tvp
I na to propagandowe gów** Tuska idzie ponad 3 miliardy.
#bekazlewactwa #tvp
Poparcie dla małżeństw jednopłciowych wśród amerykańskich muzułmanów - 51% (PRRI, 2017)
#lgbt #homoseksualizm #neuropa #4konserwy #bekazprawakow #bekazkatoli
Ten 1 typ nikomu nie szkodzi (jeśli nie próbuje zwracać na siebie uwagi, jak koleżanka liberalnysernik), ten drugi
@Wilczek03: jaki #!$%@? skrypt, ty czytałeś wgle wypowiedź @Soojin21, do której się odnosisz? XD piszesz tak nie na temat, że ja nie wiem na której planecie w tym momencie jesteś.
Rycz sobie dalej w internecie, tylko obserwuj uważnie jak z roku na rok coraz więcej ludzi zaczyna
Jak ktoś jest transwestytą, to przede wszystkim powinien być leczony. Jak sobie kobieta znajdzie chłopa, co lubi sukienki ubierać, to niech się pobierają jako mąż i żona, a jak nie chce się leczyć, to jego sprawa, ale niech liczy się z konsekwencjami swojego zaburzenia, bo to jest CHORE i ludzie nie będą tego społecznie akceptować.
Jak chce związku z mężczyzną, to oczywiście NIE. Związek małżeński jest związkiem mężczyzny z
@Wilczek03: aha…
@Wilczek03: nie dostrzegam tej oczywistości. Byłbyś skłonny wyjaśnić?
@Wilczek03: xD Podważasz jakieś tam sondaże za którymi stoi jednak metoda naukowa swoimi obserwacjami za którymi stoi Twoja homofobia. I ty chcesz określać jakie są normalne postawy. Nie kompromituj się już.
Nie wiem w ogóle czy zauważyłeś ale zestawienie tych dwóch sondaży pokazuje, że muzułmanie w USA są bardziej tolerancyjni od Polaków. A ty usilnie próbujesz udowodnić, że przepaść jest nawet większa.
@Wilczek03: No wiadomix, a powierzchnia hydrofobowa boi się wody, bo fobia to strach. xD
Jesteś debilem.
@Wilczek03: a on Ci pokazał, że jednak nie. Bo „hydrofobia” nijak nie oznacza „strachu”. Podobnie jak „fotofobia” zresztą…
@Wilczek03: Klasycznie, czyli pewnie korwinista albo nacjonalo. Już jakiś czas temu zauważyłem, że ściek na wykopie to wcale nie zasługa pisuarów, co widać w ankietach poparcia dla partii na wykopie jak i wypowiedziach. Widać, że znaczna część #4konserwy jest za szurlacją.
@Wilczek03: Nikt ci nie broni własnego zadania, ale czy nie mógłbyś zostać z nim we własnym domu? Bo głosząc je publicznie najzwyczajniej w świecie pomawiasz
@Wilczek03: XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To jakim dyplomem możesz się nam pochwalić?
Naturalnym związkiem jest związek kobiety z mężczyzną. Reszta to odchylenia od normy, tak jest też w naturze. Homoseksualne zwierzęta są zbyt słabe, by przetrwać. Są odrzucane przez stada (o ile żyją stadnie), nie mogą się rozmnażać.
My jesteśmy zdrowi, gdy jesteśmy heteroseksualni.
@Wilczek03: a ty pytałeś 38mln ludzi?
@Wilczek03: Podałeś, swój własny, człowieka który "się nie boi, lecz brzydzi".
Prosz, lektura innego wykopka na ten