Jak wylaczyc sprawdzanie certyfikatow na kazdej stronie w nokii, bo sa przestazale system martwy a tylko w-----a. Opera Mini 12, Opera Mini. Przy okazji, jakie sa przeglądarki na symbiana?
@K_o_w_a_l_s_k_i: Jeśli chodzi o przeglądarkę "Opera Mobile" (nie Mini), to pod adresem "opera:config" znajdziesz wiele opcji dostosowania przeglądarki do potrzeb. Niestety nie jestem pewien, czy akurat to da się w ten sposób osiągnąć. Na początek zaznacz tam w zakładce "Security Prefs" wszystkie opcje "Enable TLS v1.x".
@K_o_w_a_l_s_k_i: 1. Możesz wyłączyć JavaScript, ale będzie mieć to wpływ na działanie stron - część będzie działać nieprawidłowo. Włączenie JavaScriptu (domyślnie) - zakładka Extensions -> Scripting [v] Wyłączenie JavaScriptu - zakładka Extensions -> Scripting [ ]
2. Ustawić blokowanie reklam odpowiednimi wpisami w
Jak wylaczyc sprawdzanie certyfikatow na kazdej stronie w nokii, bo sa przestazale system martwy a tylko w-----a. Opera Mini 12, Opera Mini. Przy okazji, jakie sa przeglądarki na symbiana?
Na początek zaznacz tam w zakładce "Security Prefs" wszystkie opcje "Enable TLS v1.x".
1. Możesz wyłączyć JavaScript, ale będzie mieć to wpływ na działanie stron - część będzie działać nieprawidłowo.
Włączenie JavaScriptu (domyślnie) - zakładka Extensions -> Scripting [v]
Wyłączenie JavaScriptu - zakładka Extensions -> Scripting [ ]
2. Ustawić blokowanie reklam odpowiednimi wpisami w
Zapomniałem dodać - oczywiście tutaj mam na myśli "opera:config".