Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +78
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Mieszkam z tatą w domu jednorodzinnym. Niebieski chciałby się do nas wprowadzić. Tata się zgadza. Pozostaje kwestia finansowa. Czy jeśli niebieski z tatą będą płacić rachunki pół na pół to będzie uczciwy deal czy niebieski powinien płacić więcej? Ja dotychczas nie płaciłam nic, więc tu się nic nie zmieni na pewno.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
jak powinny wyglądać opłaty?
- niebieski i tata rachunki pół na pół 32.2% (163)
- niebieski więcej niż tata 5.5% (28)
- niebieski wszystkie rachunki niech płaci 12.6% (64)
- ojciec niech na was tyra, nieroby 49.6% (251)
#gorzow
Komentarz usunięty przez moderatora
I to jeszcze jak. Jeszcze niech zamkną osoby, które sprzedają bez pozwolenia. Po co mają normalnie żyć? Niech żyją w areszcie albo w biedzie
Za palenie petów w miejscu publicznym też był by mandat więc ćpuny d--a cicho
@lubie_p--o: najlepiej niech zyja na wolnosci i placa podatki. Jakos zmusic do tego ich trzeba.
Co do jointow to p------y system, trawa powinna byc legalna zeby zaden nadgorliwy dzban sie nie d-----l.
Za palenie petów w miejscu publicznym też był by mandat więc ćpuny d--a cicho
Nie jestem cpunem. Tylko straż miejska robi z siebie w Gorzowie pośmiewisko. Ostatnio zrobili akcję z tvp3 kto wjeżdża na zakaz. XD
W 2014r. Ludzie od Korwina (KNP) chcieli zlikwidować s Gorzowie straż miejską.
@Alex_Krycek: Jak posłuszni idioci.
@tyrytyty: a jak niby było? Sami wszczęli IIWŚ i namówili Hitlera, aby nimi dowodził? Słyszałeś o czymś takim jak kara śmierci za dezercje?
@JimNH777: bo to dla nich idealna praca. Strażnikami miejskimi/policjantami zostają własnie głównie jednostki które lubią uczucie posiadania większej ilości uprawnień niż druga osoba, uczucie władzy nad nią ¯\_(ツ)_/¯ a potem mamy takich zjebów którzy gnoją bez skrupułów za kawałek rośliny