Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +19
Osobiście uważam, że jeśli miała by nastąpić jakakolwiek inwazja, na większą skalę ze strony inteligencji pozaziemskiej, to następnym krokiem będą zakłócenia systemów informatycznych/komuniakcji. Jeśli zostały wysłane rzekomo jakieś drony zwiadowcze, to kolejnym krokiem jest zakłócanie np. internetu, przechwytywanie sygnałów, ogólne zapozanawanie się z naszą infrastrukturą cyfrową, powodując jej szwankowanie. Byłby to kolejny punkt "zwiadu" przed działaniami militarnymi. Oczywiście dalsze "drony zwiadowcze" byłyby wysyłane. Tym razem możliwe że nad obiekty czysto strategiczne jak
Van-der-Ledre +197
PODSUMOWANIE KONFERENCJI:
Z początku czarnoskóra pani stwierdziła, że ufo nie miały pochodzenia pozaziemskiego, śmiechy na sali, żarty o ET etc.
Następnie John Kirby wyszeł i rzucił kilka konkretów. Ufo zostały wykryte po zwiększeniu wrażliwości systemów NORAD. Opisał, że od lat zjawisko UFO jest raportowane nie tylko w USA ale także w partnerskich krajach na całym świecie. Do dziś część przypadków pozostaje niewyjaśnionych. Jednakże programy uruchomione kilka lat temu powinny umożliwić lepsze zrozumienie
Z początku czarnoskóra pani stwierdziła, że ufo nie miały pochodzenia pozaziemskiego, śmiechy na sali, żarty o ET etc.
Następnie John Kirby wyszeł i rzucił kilka konkretów. Ufo zostały wykryte po zwiększeniu wrażliwości systemów NORAD. Opisał, że od lat zjawisko UFO jest raportowane nie tylko w USA ale także w partnerskich krajach na całym świecie. Do dziś część przypadków pozostaje niewyjaśnionych. Jednakże programy uruchomione kilka lat temu powinny umożliwić lepsze zrozumienie
Miałem dzisiaj spotkanie o pracę. Na miejscu okazał się, że to mlm :/ Kurde, Jacy Ci ludzie są zmanipulowani! W kółko, pierdzielenie o mercedesach, które można dostać w leasing przy dobrym obrocie i mi pokazują zdjęcia tych szczęśliwców (oczywiście są to osoby stojące na szczycie tej piramidki). Mówili, że dopiero teraz w Gdańsku to rozwijają, więc może dałoby się coś zarobić robiąc siatkę, ale brzydzi mnie taki sposób pozyskiwania pieniędzy, jeszcze to całe pranie mózgu. Już wolę iść pracować na magazyn albo do McDonads i patrzeć z pogarda na tych szczurów, dla których kasa to najwyższe bóstwo.
PS Jutro mam odpowiedzieć im czy chcę w to wejść, wymyślcie mirki jakąś fajna zagrywkę słowną, co bym im mógł sprzedać ;>
"#!$%@?ć"
Znaczy można zarobić i na dwa mercedsy ale trzeba nie mieć wstydu i oporów we wciskaniu ludziom kitu,Znam typa który bazując na mlm zaopatruje w jakieś tanie gówna cały uniwersytet,no i kosi hajs,ale tak jak mówię,tak jak on to wciska to zakrawa na stalking.
A tak nawiasem mówiąc praca w Maku porównując płacę do warunków nie jest zła.
Z ekonomii akurat ja byłem górą z moją
http://www.youtube.com/watch?v=k0Is5D5iSAg
Imię Nazwisko
Srebrna Magnolia 18%
Hahaha, tego już za dużo :D
Mówiła mi, że zarabia teraz ok. 2 000 zł miesięcznie, ciekawe ile pracy musiała w to włożyć i ile jeleni będzie musiała w to wciągnąć. Przez pół roku pracowałem w same weekendy, praca też nie była ciężka
@KartaSieciowa: Super interes kuhrwo!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=525581297505638&set=a.519308538132914.1073741829.510757562321345&type=1&theater
Beka w #!$%@?, prawie u wszystkich mercedesy. nudziło mi się i stalkowałem aktywność na ich profilach, ci ludzie #!$%@? tylko tym żyją. Smutne.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=430977763636511&set=a.382070045193950.88745.100001728724917&type=1&theater