Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem was ci ktorzy wysmiewaja samotne matki (chodzi mi o te nie bedace Karynami i Madkami).Te wasze screeny z tindera ze napisala do was jakas kobieta ktora samotnie wychowuje i #!$%@? i te wasze "najbardziej plusowany komentarz pojdzie na odpowiedz" Skoro pajacu jeden z drugim sam nie umiesz odpisac, tylko na stronie z prawiczkami pytasz o to ,to jestes lamusem. Te kobiety maja prawo tak samo ulozyc sobie zycie jak i wy a smiac sie powinniscie z nieodpowiedzialnych frajerow ktorzy gumy na #!$%@? nie umieli zalozyc i potem uciekli od obowiazku.Pisze to dlatego poniewaz sam pochodze z takiej rodziny gdzie ojciec sie wypial i moja matka ma meza ktory nie jest moim ojcem i nie rozumiem dlaczego by tak mialo nie byc. Jesli was to nie dotknelo nigdy to sie poprostu z tego cieszcie nie ponizajcie innych. #logikaniebieskichpaskow #tinder #przemyslenia #samotnamatka #dzieci
  • 45
@ELESDI666: stary no niby spoko, ale sprawdzeni partnerzy rzadko daja dyla po wpadce, tym bardziej jak ma ona miejsce po dluzszym czasie. Ze koles nie zalozyl gumki? To czemu byl seks, co ona nie wie czym to grozi? A moze seks byl nie po dluzszym czasie? Sorry, ale wiele dzieciakow to efekt glupoty, nieodpowiedzialnosci i przygod z "no glupi jest ale ruchalabym". Jeden taki mnie prosil zebym mu w klubie pomogl